ΗΠΑ: Σχολή για στριπτίζ κλείνει έπειτα από παράπονα γειτόνων γιατί έκανε πολύ φασαρία όταν έκανε πάρτι

Ο ιδιοκτήτης της βίλας αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ, στην ακτή της Φλόριντα, θα μπορούσε πιθανότατα να συνεχίσει να λειτουργεί μια σχολή για στριπτίζ στη βίλα του, δίπλα σε μια αποκλειστικά περιφραγμένη κοινότητα, εάν δεν κατέρριπταν την κάλυψη του τα ξέφρενα πάρτι που οργάνωνε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Tampa Tribune, τα ολονύχτια πάρτι, όπου το αλκοόλ έρεε άφθονο, και συνοδευόταν από τα δυνατά ηχεία και τις γυναικείες φωνές, ήταν ο λόγος που συγκέντρωσε τα παράπονα των γειτόνων.

Ο ιδιοκτήτης της βίλας και ο διευθυντής της «σχολής» κατηγορούνται συνολικά για πέντε παραβιάσεις του ποινικού κώδικα, μεταξύ των οποίων για την πραγματοποίηση ειδικών εκδηλώσεων σε γεωργικές και οικιστικές ζώνες, καθώς και για τη πραγματοποίηση ειδικών εκδηλώσεων χωρίς άδεια και έγκριση.

Ο Σεν Γκρέυ, ο διευθυντής της σχολής κατηγορήθηκε επίσης, από το γραφείο του σερίφη, για παραβίαση του διατάγματος που αφορά την διατάραξη της κοινής ησυχίας, που συνιστά πλημμέλημα. Απαλλάχθηκε πάντως από την κατηγορία την Δευτέρα.

«Ο θόρυβος ήταν εκείνος που έφερε την πτώση του», δήλωσε ο αναπληρωτής σερίφης του Hillsborough, Φιλ Ακάμπα, αναφέροντας πως αν ήταν πιο προσεκτικοί οι κατηγορούμενοι, θα μπορούσαν να συνεχίζουν ακόμη τις δραστηριότητες τους.

Η βίλα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας «Pink Tatti LLC”, αλλά ο κύριος ιδιοκτήτης είναι ο Καναδός εκατομμυριούχος Γκόρντον Λόουντς. Σε μια συνέντευξη του την Δευτέρα, ο Λόουντς δήλωσε πως έχει παύσει πλέον κάθε εμπορική δραστηριότητα στην έπαυλη των 12.000 τετραγωνικών, κλείνοντας την σχολή για εξωτικές χορεύτριες.

«Έχουμε γνώση του τι μας επιτρέπεται να κάνουμε και τι όχι», συνέχισε. «Είμαστε συνεπείς με όλες τις παραμέτρους του νόμου».

Ο Λόουντς είχε αγοράσει την έπαυλη τον Απρίλιο του 2013 για 2 εκατομμύρια δολάρια. Όπως ισχυρίστηκε, μαζί με κάποιους συνεργάτες του σκόπευαν να ξεκινήσουν ένα ριάλιτι που θα αφορούσε την καθημερινή ζωή των στρίπερ.

Η ιδιοκτησία είχε ανακαινιστεί με αιγυπτιακή διακόσμηση και διαφημιζόταν ως «Το παλάτι του Φαραώ». Οι διαφημίσεις στο Ίντερνετ δήλωναν πως ήταν διαθέσιμη για ενοικίαση σε «διοργανωτές εκδηλώσεων, επαγγελματίες φωτογράφους, παραγωγούς μουσικών βίντεο και τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς παραγωγούς…».

Η εταιρία Grey and Nicholas Worlds, πρώην επενδυτής σε αρκετές επιχειρήσεις περιεχομένου για ενηλίκους, διατηρούσαν το πρακτορείο μοντέλων «Pharaoh’s Daughters».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πρακτορείου, η εταιρία προσφέρει «καθοδήγηση και συνεχή απασχόληση σε υποσχόμενους, νεαρούς στρίπερ».

(To άρθρο έχει μεταφραστεί από την αμερικάνικη έκδοση της Huffington Post, με πληροφορίες από το Associated Press και της Tampa Tribune)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα