ΗΠΑ: Η Μελάνια Τραμπ καταδίκασε τα επεισόδια στο Καπιτώλιο

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έσπασε την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, τη σιωπή της και καταδίκασε τη βία στο Καπιτώλιο, αλλά ταυτόχρονα και τις «επιθέσεις» που υποστηρίζει ότι δέχεται η ίδια.

«Καταδικάζω απερίφραστα τις βιαιοπραγίες που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο. Η βία ποτέ δεν είναι αποδεκτή», γράφει η Μελάνια Τραμπ σε μια επιστολή της που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου.

https://t.co/2xTDIOgsIS

— Melania Trump (@FLOTUS) January 11,
2021

«Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι τόσοι άνθρωποι ενθουσιάζονται και παθιάζονται για τις εκλογές, αλλά δεν μπορούμε ποτέ να δεχτούμε ότι αυτός ο ενθουσιασμός θα μετατραπεί σε βία», πρόσθεσε η σύζυγος του Αμερικανού απερχόμενου προέδρου.

Η Μελάνια Τραμπ δεν αναφέρει πάντως ξεκάθαρα ότι εκείνοι που έσπειραν το χάος στο Καπιτώλιο ήταν οι υποστηρικτές του συζύγου της.

Στην ίδια επιστολή, η πρώτη κυρία καταγγέλλει τις «προσωπικές επιθέσεις» και τις «παραπλανητικές κατηγορίες» σε βάρος της, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις για τα συμβάντα στα οποία αναφέρεται.

Η σιωπή της Μελάνια Τραμπ, μετά τα επεισόδια της 6ης Ιανουαρίου, είχε προβληματίσει τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που διατύπωναν διάφορες εικασίες για τη στάση που θα τηρήσει.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ ΗΠΑ: Στις 68 οι συλλήψεις για την εισβολή στο Καπιτώλιο «Βροχή» παραιτήσεων στον Λευκό Οίκο μετά τα επεισόδια στο Καπιτώλιο ΗΠΑ: Καταζητείται ο άνδρας με την σημαία της «Συνομοσπονδίας» στα επεισόδια του Καπιτωλίου
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, Καπιτώλιο,ipa, melania trab, kapitolio