Ιντ…ρ…ετ με δι..κ..π..ές; Σου έχουμε τη λύση!

Η αλήθεια είναι πως δε θες και πολλά από τη σύνδεσή σου στο διαδίκτυο: χρειάζεται να είναι υψηλής ταχύτητας, με χαμηλό latency, δυνατό bandwidth και όσο το δυνατόν μικρότερο packetloss έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας, ακόμα κι όταν αυτές παρουσιάζονται ταυτόχρονα. Αυτό που χρειάζεσαι λοιπόν είναι μια καλή αναβάθμιση του εξοπλισμού σου και συγκεκριμένα του router σου: από εκεί εξ άλλου ξεκινούν όλα!

Τι

θα ’λεγες να ρίχναμε μια ματιά στα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά;

TP-LinkArcherAX73

Όσο υψηλές κι αν είναι οι απαιτήσεις σου από το οικιακό σου δίκτυο, το TP-LinkArcherAX73 είναι σε θέση να τις καλύψει. Είναι εφοδιασμένο με υψηλής ισχύος FEM, τεχνολογία BeamForming και έξι (!) κεραίες προκειμένου να προσφέρει αυξημένη εμβέλεια και σταθερή σύνδεση σε όσες συσκευές κι αν βρίσκονται στο νοικοκυριό σου. Υποστηρίζει GigabitWi-Fi 6 έως και 5,4 Gbps συνδυαστικά, προσφέροντας λύσεις LAN, WAN και USB. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως AppleTimeMachine ή FTP/media/Sambaserver. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τον κλιμακωτό σχεδιασμό που του χαρίζει ενισχυμένο εξαερισμό για σταθερότερη λειτουργία.

ASUSRT-AX82U

Εντυπωσιακό τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και από άποψη επιδόσεων, το ASUSRT-AX82U αποτελεί την επιλογή των νικητών. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε routers τόσο εντυπωσιακά. Το εν λόγω μοντέλο, βλέπεις, διαθέτει προσαρμόσιμο φωτισμό RGBASUSAura που θα το μετατρέψει στην ατραξιόν του χώρου σου! Έρχεται δε με τέσσερις εξωτερικές κεραίες, τριπύρηνο επεξεργαστή, 512 MBRAM και τεχνολογίες ASUSAiMesh, AiProtectionPro, AdaptiveQoS, GearAccelerator και MobileGameMode για ταχύτητες και συνδέσεις που θα κάνουν levelup στο παιχνίδι σου.

ASUSDSL-AX82U

Ένα από τα καλύτερα μοντέλα router που θα βρεις στην αγορά, το AsusDSL-AX82U θα σου χαρίσει σπουδαίες ταχύτητες (5400 Mbps, Wi-Fi 6 802.11ax, 20/40/80/160 MHz) και συνδέσεις που δε θα «πέφτουν» με τίποτα! Διαθέτει επεξεργαστή τριών πυρήνων στο 1,5 GHz, 512 MBRAM και τέσσερις εξωτερικές κεραίες. Υποστηρίζει δε τεχνολογίες ASUSAiProtectionPro, AiMesh και OFDMA. Οι δε λειτουργίες GearAccelerator και MobileGameMode σε συνδυασμό με το υπερπλήρες προφίλ συνδεσιμότητας κλέβουν την παράσταση, καλύπτοντάς σε ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις PC/console/mobilegaming.

D-LinkDIR-2660

Μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις ανάγκες κάθε high-tech νοικοκυριού, το DIR-2660 της D-Link θα καλύψει στο έπακρο όλα τα μέλη της οικογένειάς σου. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή, υποστηρίζοντας κάθε τεχνολογία αιχμής σε ό,τι αφορά τη δικτύωση: 802.11acWave 2 MU-MIMO με SmartBeam, συσκευές Wi-FiMesh κ.α. Η ασύρματη σύνδεση νέων συσκευών στο οικιακό δίκτυο γίνεται παιχνίδι χάρη στο πλήκτρο WPS ενώ η ύπαρξη τεσσάρων θυρών GigabitLAN και μίας USB 3.0 θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Το McAfeeSmartHomeProtection, τέλος, αναλαμβάνει την προστασία του οικοσυστήματός σου.

LinksysWRT1900ACS

Μία υποδειγματική λύση για κάθε δίκτυο, το LinksysWRT1900ACS είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά σε σχέση με το «απλό» router που κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιείς. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή και 512 MBRAM, υποστηρίζοντας Wi-Fi 5 (802.11ac) και προσφέροντας -συνδυαστικά- ταχύτητες έως και 1900 Mbps. Διαθέτει τέσσερις θύρες GigabitLAN, μία GigabitWAN, μία USB 3.0, μία USB 2.0 και eSATA. Είναι dual-band ενώ χάρη στις τέσσερις αποσπώμενες κεραίες του, προσφέρει άριστη εμβέλεια, εξασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη του χώρου σου.

ASUSZenWiFiACCT8

Κομψό και διακριτικό, το ASUSZenWiFiACCT8 ίσα που κάνει αισθητή την παρουσία του. Το προσεγμένο του design δεν προδίδει σε καμία περίπτωση το «τέρας» επιδόσεων που κρύβει μέσα του. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 256 MBRAM και έξι εσωτερικές κεραίες 45ο, το tri-bandmodem της ASUS προσφέρει ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο έως και 3 Gbps συνολικά. Υποστηρίζει Whole-homeWi-Fi, είναι συμβατό με AmazonAlexa, IFTTT και ASUSRouterApp ενώ διαθέτει τρεις θύρες GigabitLAN, μία WAN και μία USB 3.1.

D-LinkDWR-921

Αν αναζητάς ένα ισχυρό και αξιόπιστο 4GLTErouter, μόλις το βρήκες: το D-LinkDWR-921 θα σου επιτρέψει να απολαύσεις σπουδαίες ταχύτητες ίντερνετ τοποθετώντας απλά την κάρτα SIM/USIM σου στο εσωτερικό του! Υποστηρίζει 4GLTE/3G συνδέσεις και ταχύτητες που αγγίζουν τα 100 Mbps καθώς επίσης και δυνατότητα δημιουργίας hotspot ακόμα και onthego! Διαθέτει μάλιστα τέσσερις θύρες Ethernet για μεγαλύτερη σταθερότητα ενώ το ενεργό τείχος προστασίας SPI και NAT και η κρυπτογράφηση WPA/WPA2 εγγυώνται την ασφάλεια της σύνδεσής σου και την προστασία της ιδιωτικότητάς σου.

ASUSRT-AX88U

Το RT-AX88U της ASUS είναι το high-endmodem που θες για το smart σπίτι σου. Ένα dual-band μοντέλο που υποστηρίζει Wi-Fi 6 (802.11ax) και έχει τις απαραίτητες προδιαγραφές για να σου χαρίσει όχι απλά σταθερές συνδέσεις αλλά ταχύτητες και επιδόσεις επιπέδου progaming! Μέσα του κρύβει τετραπύρηνο επεξεργαστή 64 bit και 1 GBRAM ενώ έρχεται με τέσσερις εξωτερικές κεραίες. Προσφέρει ασύρματη μεταφορά δεδομένων με συνολική ταχύτητα 6000 Mbps και τεχνολογίες OFDMA και MU-MIMO ελαχιστοποιώντας έτσι τα απολεσθέντα πακέτα. Είναι εξοπλισμένο με οκτώ θύρες GigabitLAN, μία WAN και δύο USB 3.1.

TP-LinkArcherAX50\

Χάρισε στο δίκτυό σου το router που του αξίζει! Το TP-LinkArcherAX50 διαθέτει ό,τι θα μπορούσες να ζητήσεις από ένα router: συνδεσιμότητα Wi-Fi 6 (802.11ax), έξυπνο QoS, τέσσερις εξωτερικές κεραίες, τεχνολογίες MU-MIMO και OFDMA κλπ. Προσεγγίζει ταχύτητες της τάξης των 3 Gbps συνδυαστικά σε 2,4 GHz και 5 GHz ενώ μπορεί να προσφέρει αξιόπιστη σύνδεση σε περισσότερες από 40 (!) συσκευές ταυτοχρόνως. Είναι συμβατό με το λογισμικό TP-LinkHomeCare για εύκολη ρύθμιση ενώ διαθέτει και γονικό έλεγχο.

LinksysEA8300 Max-StreamAC2200

Προσιτό και με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, το LinksysEA8300 Max-StreamAC2200 είναι ένα tri-band μοντέλο Wi-Firouter που θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις ένα αξιόπιστο, ασφαλές και ταχύτατο δίκτυο. Υποστηρίζει MU-MIMO και προσφέρει διπλάσια απόδοση σε σχέση με ένα dual-bandrouter. Αν μάλιστα χρησιμοποιείς extenders, με την υπηρεσία SeamlessRoaming, οι συσκευές σου θα παραμένουν συνδεδεμένες στο καλύτερο accesspoint. Το app της Linksys, τέλος, θα σου δώσει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα κάθε παράμετρο του δικτύου σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα