Η «βασίλισσα του χάους» του Κεντάκι: Viral για τη «συλλογή» φωτογραφιών από τις 11 συλλήψεις της

.

H Ραγιάνα Μπελ Μπρικ μπορεί να είναι μόλις 23 ετών αλλά έχει καταφέρει συλληφθεί ήδη 11 φορές.

Η πρώην φοιτήτρια από το Ανατολικό Κεντάκι έγινε viral μετά από μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram που περιείχε έντεκα διαφορετικές φωτογραφίες της - όλες τραβηγμένες τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οι συλλογή με τις φωτογραφίες της δεν είναι από κάποιο φοιτητικό πάρτι αλλά από  σύλληψή της - τα λεγόμενα mug shots - και έγιναν διάσημες από τον λογαριασμό Mugshawty στο Instagram,

που δημοσιεύει αυτού του είδους το υλικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rayanna Brock (@rayannabellebrock)

Η πρώην φοιτήτρια η οποία ονομάζεται «thequeenofchaos23» στο TikTok, άρχισε να συλλέγει τα πλάνα το 2018 με μια προτομή κλοπής όταν ήταν μόλις 18 ετών.

Το ποινικό της μητρώο χρονολογείται από τον Μάρτιο του 2018, όταν συνελήφθη για κλοπή σε κατάστημα, σύμφωνα με την New York Post.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία συλλήψεων την δείχνει να χαμογελά πλατιά με βαμμένα ξανθά μαλλιά, ενώ φοράει μια πορτοκαλί φόρμα φυλακής, αφού συνελήφθη για τρομοκρατική απειλή και παρακολούθηση το 2020.

Οι υπόλοιπες συλλήψεις της αφορούν διάφορα αδικήματα, από κλοπή σε κατάστημα το 2018 μέχρι εγκλήματα που σχετίζονται με κλοπή οχημάτων, κλοπή τέιζερ από περιπολικό, απειλές τρομοκρατικής φύσης και stalking.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rayanna Brock (@rayannabellebrock)

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η αγαπημένη της σύλληψη ήταν όταν της πέρασαν χειροπέδες επειδή έκλεψε και τράκαρε ένα αμάξι.

Με αφορμή τις φωτογραφίες της από τις συλλήψεις που κέρδισαν μεγάλη προσοχή, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την χαρακτήρισαν «χαριτωμένη αλλά εξίσου απειλητική» και εξέφρασαν μάλιστα την επιθυμία να δημιουργήσουν χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών που της μοιάζουν στο δημοφιλές παιχνίδι Grand Theft Auto

Παρά το γεγονός ότι έγινε γνωστή για τον μακρύ κατάλογο των εγκλημάτων της, συμπεριλαμβανομένων των κλοπών και των αδικημάτων που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, η 23χρονη έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο ζωής της.

«Είχα κάψει σχεδόν κάθε γέφυρα που είχα ποτέ, αλλά αυτός ήταν ακόμα εκεί για μένα. Αν δεν ήταν αυτός θα κοιμόμουν πολλές φορές στους δρόμους, αλλά ποτέ δεν με έδιωξε και πάντα έκανε ό,τι μπορούσε για μένα, είτε αυτό ήταν με αφήσει να κάνω ένα ντους, είτε απλά να μείνω στο σπίτι του γιατί δεν είχα πού να πάω. Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτόν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rayanna Brock (@rayannabellebrock)

Related...Κοριτσάκι 6 ετών κλαίει και παρακαλά αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της σύλληψής τηςΤο viral παγωτό του Tik Tok. Ιαπωνικά mochi με παγωτό κάνουν “χαμό” στην ΕλλάδαΒαρκελώνη: Παντοπωλείο χρεώνει τους τουρίστες μόνο και μόνο για να μπουν μέσα (βίντεο)
Keywords
Τυχαία Θέματα