Η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε δώρο μια ολοκαίνουρια Porsche για τα γενέθλιά της αλλά δεν ξέρει να οδηγεί

Η Τζένιφερ Λόπεζ πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα 50α της γενέθλια και ο μέλλοντας σύζυγός της την... αιφνιδίασε με την καλύτερη έκπληξη!

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ δώρισε στην λατίνα ποπ σταρ μια Porsche αξίας 140.000 δολαρίων αφήνοντας άφωνη την JLo. Δεν ξέρουμε βέβαια αν έμεινε έκπληκτη με το δώρο ή επειδή -όπως αποκάλυψε- δεν έχει

οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο.

«Θεέ μου τι είναι αυτό;. Δεν είχα ποτέ τέτοιο αμάξι, δεν έχω οδηγήσει ποτέ», δήλωσε η Λόπεζ ενώ όταν μπήκαν στο αμάξι, ο Ροντρίγκεζ αστειευόμενος ζήτησε δεύτερη ζώνη ασφαλείας.

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube με τίτλο: «Μια μέρα στη ζωή μου: Τα γενέθλιά μου», υπάρχουν στιγμιότυπα απ′ όλα όσα συνέβησαν την ημέρα των γενεθλίων της.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 25, 2019 at 1:42pm PDT

Ο σύντροφός της είχε ετοιμάσει και ένα φαντασμαγορικό πάρτι με χιλιάδες καλεσμένους, ανάμεσα τους και οι DJ Khaled και DJ Cassidy και μια εντυπωσιακή τετραώροφη τούρτα.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 13, 2019 at 12:30am PDT

Μετά από τον μικρό αυτό «αντιπερισπασμό», η Αμερικανίδα τραγουδίστρια συνέχισε την νέα της περιοδεία «It’s My Party» η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά με συναυλία της στο «The Forum» του Λος Άντζελες.

πηγή: E!NEWS

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ.... Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα 50 της χρόνια με ένα λαμπερό πάρτι Η κόρη της Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε μαζί της στην σκηνή και απέδειξε ότι έχει εκπληκτική φωνή Η Τζένιφερ Λόπεζ «κόβει» την ανάσα στο νέο βίντεο κλιπ της
Keywords
Τυχαία Θέματα