Η τέλεια απάντηση σταρ του NBA όταν σχολίασαν πως ο γιος του είναι υπερβολικά λευκός για να είναι δικός του

Ο σταρ του NBA Mike Conley ήρθε αντιμέτωπος πρόσφατα με μια σειρά άκρως ρατσιστικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία είχαν ως στόχο τον ενός έτους γιο του.

Απ' ότι φαίνεται, κάποια τρολ στο ίντερνετ αποφάνθηκαν πως ο γιος του Conley, ο οποίος ήρθε στον κόσμο το 2016, είναι υπερβολικά λευκός, δεδομένου του χρώματος του πατέρα του. Κατηγόρησαν εμμέσως, δηλαδή, τη σύζυγο του μπασκετμπολίστα, Mary LeReve Conley, για απιστία.

«Ο
κος Καλό Παιδί Mike Conley, τα κατάφερε πάλι. Έμεινε με τη γυναίκα του, αφότου εκείνη τον απάτησε και έκανε παιδί με άλλον άντρα», έγραψαν.

Μόνο που ο 29χρονος Conley, ο οποίος παίζει στην ομάδα των Memphis Grizzlies, είχε έτοιμη και υπέροχα σερβιρισμένη την κατάλληλη απάντηση για τέτοιου είδους σχόλια:

pic.twitter.com/eXoqxS0Sf7

Mike Conley (@mconley11) July 20, 2017

Το αστείο meme που πόσταρε ως απάντηση ο Conley έχει λάβει πάνω από 4.000 likes και 1.600 shares μέχρι τώρα, αλλά η ιστορία δεν σταματά εκεί.

Ο σταρ του NBA αποφάσισε να απαντήσει και από άλλη πλατφόρμα, αυτή τη φορά μέσω του Instagram, ανεβάζοντας την ακόλουθη φωτογραφία με τη λεζάντα «Ο μικρός μου #ΜπλεΜάτια #ταέχουμεστηνοικογένεια #ΔΕΝείμαιτόσοκαλός».

My little guy #BlueEyes #runsinthefam #imNOTthatnice ✌️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Conley (@mac11) στις Ιούλ 20, 2017, 11:06πμ PDT



Ίσως ορισμένοι άνθρωποι να πρέπει να μάθουν λίγα πράγματα περί βιολογίας και γενετικής πριν τα ξαναβάλουν με την οικογένεια κάποιου στα κοινωνικά δίκτυα, πόσο δε ενός διάσημου μπασκετμπολίστα με καυστικό χιούμορ.
Keywords
Τυχαία Θέματα