Η Τέιλορ Σουίφτ σάρωσε στα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία του MTV

Η Τέιλορ Σουίφτ παραλαμβάνοντας ένα από τα βραβεία της στα MTV Europe Music Awards 2022, στη σκηνή του PSD Bank Dome, Κυριακή 13 Νοεμβρίου, Ντίσελντορφ, Γερμανία. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)

Μεγάλη νικήτρια των MTV EMA, των ευρωπαϊκών μουσικών βραβείων

του MTV, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στη γερμανική πόλη Ντίσελντορφ, αναδείχτηκε η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία ακολουθούσε με έξι υποψηφιότητες τον Χάρις Στάιλς, που είχε αποσπάσει συνολικά επτά. 

Η Σουίφτ έφυγε με τέσσερα βραβεία, Καλύτερου Καλλιτέχνη, Καλύτερου Ποπ Καλλιτέχνη, Καλύτερου Βίντεο και Καλύτερου Βίντεο Μεγάλου Μήκους για το «All Too Well» (εκδοχή 10 λεπτών, σε σκηνοθεσία της ίδιας). 

Απολαμβάνοντας ήδη την κορυφή των τσαρτ με το «Anti-Hero», το σινγκλ από το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Midnights», που έκανε ρεκόρ, η Σουίφτ, η οποία παρά τα πολλά βραβεία EMA που έχει κερδίσει στο παρελθόν, δεν είχε δώσει το «παρών» στην τελετή από το 2012, έκανε εμφάνιση - έκπληξη, ενθουσιάζοντας το κοινό. Αποδεχόμενη μάλιστα, το βραβείο για το καλύτερο βίντεο, είπε στους Γερμανούς θαυμαστές της ότι «ανυπομονεί» να τους δει στην επερχόμενη περιοδεία της, για την οποία μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες μόνο στις ΗΠΑ. Ενώ, παραλαμβάνοντας το πρώτο βραβείο της βραδιάς δήλωσε ότι «οι φαν είναι ο μοναδικός λόγος που συμβαίνουν σε μένα όλα αυτά».

Οι Muse, που επέστρεψαν στα EMA ερμηνεύοντας το «Will of the People», απέσπασαν το βραβείο για την Καλύτερη Ροκ Ερμηνεία, το οποίο αφιέρωσαν στον λαό της Ουκρανίας και στις γυναίκες του Ιράν.

Η Νίκι Μινάζ πήρε το βραβείο Καλύτερου hip-hop Τραγουδιού και Καλύτερου Τραγουδιού για το «Super Freaky Girl», ενώ ο Χάρι Στάιλς απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Live

Στη σκηνή του PSD Bank Dome εμφανίστηκε και η νικήτρια της φετινής Eurovision, Kalush Orchestra από την Ουκρανία, σε μία από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς. 

The 2022 #MTVEMAs was a night to remember!

What was your fave moment?

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέιλορ Σουίφτ, MTV,teilor souift, MTV