Η Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε ρεκόρ των Beatles μετά από 54 χρόνια

Με την κυκλοφορία της νέας ηχογράφησης του άλμπουμ της «Fearless» (Taylor’s Version), η Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχαν στη Βρετανία οι Beatles εδώ και 54 χρόνια.

Με την πρόσφατη κυκλοφορία της, η Τέιλορ Σουίφτ έχει πλέον το τρίτο νούμερο 1 άλμπουμ στα βρετανικά charts μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο και κατέρριψε νέο ρεκόρ στη χώρα για την πιο γρήγορη συσσώρευση τριών νούμερο 1 άλμπουμ, σύμφωνα με την Official

Charts Company.

Το ρεκόρ κατέγραψαν τα άλμπουμ «Folklore», που κυκλοφόρησε στις 31 Ιουλίου και «Evermore» που κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου. Εντός 259 ημερών τρία άλμπουμ της έφθασαν στο νούμερο 1 του chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι Beatles είχαν μέχρι τώρα το ρεκόρ με τρία νούμερο 1 άλμπουμ σε 364 ημέρες με την κυκλοφορία το 1965-1966 των «Help!», «Rubber Soul» και «Revolver».

Το «Fearless» (Taylor’s Version) με 6 νέα τραγούδια, είναι το έβδομο νούμερο 1 άλμπουμ της τραγουδίστριας. Η αρχική έκδοση έφθασε στο νούμερο 5 το 2008.

Βρείτε και ακούστε το Fearless (Taylor’s Version), εδώ:

https://taylorswift.lnk.to/FearlessTaylorsGREPR

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...«Ο Μαύρος Θάνατος. Ιχνηλατώντας την πανώλη του 14ου αιώνα στην ευρωπαϊκή ήπειρο»Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: «Η πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά που έγινε ποτέ»Τέσσερις νέες συναντήσεις (και ιστορίες) στα podcast του Μεγάρου Μουσικής
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέιλορ Σουίφτ, Beatles,teilor souift, Beatles