Η Στεφανίδη κατέλαβε την 4η θέση στο άλμα επί κοντώ και η Κυριακοπούλου την 8η

Η συγκλονιστική Κατερίνα Στεφανίδη, άγγιξε το μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ, αλλά τελικά κατετάγη στην 4η θέση.

Η Στεφανίδη έκαν μία τρομερή προσπάθεια ισοφαρίζοντας την καλύτερη εφετινή επίδοσή της στα 4.80μ. αλλά έκανε ένα άκυρο στα 4.85μ και δύο στα 4.90μ, μένοντας τελικά στην 4η θέση, που είναι φυσικά μία μεγάλη επιτυχία γι’αυτή την τεράστια αθλήτρια που μας έχει χαρίσει τα πάντα.

Πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4.50μ, το ίδιο και τα 4.70μ, ενώ έκανε μεγάλο άλμα στη δεύτερη προσπάθειά της στα 4.80μ και έστι μπήκε μαζί με άλλα τρία

κορίτσια στη διεκδίκηση του μεταλλίου.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε τα 4.50μ με τη δεύτερη προσπάθειά της, αλλά έκανε τρεις άκυρες στα 4.70μ και πήρε τελικά την 8η θέση κάνοντας όμως μία καλή προσπάθεια στους 4ους Ολυμπιακούς Αγώνες που έχει πάρει μέρος.
Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Αμερικανίδα Κέϊτι Ναζότ, που πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4.90μ, ενώ η Ρωσίδα Σιντόροβα πήρε το αργυρό μετάλλιο και η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσο το χάλκινο.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΟλυμπιακοί αγώνες: Ο απολογισμός της Τετάρτης για τους Έλληνες αθλητέςΗ Ρωσία που δεν συμμετέχει στους Ολυμπιακούς εξοργίζει κερδίζοντας το ένα μετάλλιο μετά το άλλοΟλυμπιακοί Αγώνες: Στους ημιτελικούς του πόλο η Εθνική που συνέτριψε με 10-4 το Μαυροβούνιο
Keywords
Τυχαία Θέματα