Η Σερένα Ουίλιαμς, αμακιγιάριστη, κάνει το πιο γλυκό post για τη μητρότητα

Η Σερένα Ουίλιαμς δεν ντρέπεται να δείξει στους θαυμαστές της ότι η ζωή της δεν είναι μόνο grand slam και τρόπαια.

Η σταρ του τένις και κάτοχος 23 τίτλων - πλουσιότερη και πιο αυτοδημιιούργητη αθλήτρια στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes - ανοίχτηκε σε ένα post στο Instagram γεμάτο συναίσθημα αποκαλύπτοντας ότι «το να εργάζεσαι και να είναι και μητέρα δεν είναι εύκολο».

View
this post on Instagram

I am not sure who took this picture but Working and being a mom is not easy. I am often exhausted, stressed, and then I go play a professional tennis match. We keep going. I am so proud and inspired by the women who do it day in and day out. I’m proud to be this baby’s mama @olympiaohanian. #nofilter #nomakeup #nohairbursh lol #justme

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Feb 21, 2020 at 5:59am PST

«Πολλές φορές είμαι εξαντλημένη, στρεσαρισμένη και μετά (πρέπει να) πάω να παίξω έναν επαγγελματικό αγώνα τένις. Προχωράμε. Είμαι τόσο περήφανη και εμπνέομαι από τις γυναίκες που κάνουν το ίδιο κάθε μέρα», έγραψε η 38χρονη κάτω από τη φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ να κρατά στην αγκαλιά της τη δυόμιση ετών κόρη της, Αλέξις Ολυμπία Οχάνιαν Τζ.

«Είμαι περήφανη να είμαι η μητέρα αυτού του μωρού», κατέληξε.

Η Ουίλιαμς δεν έκρυψε ποτέ την πραγματικότητα μιας εργαζόμενης μητέρας, ενώ συχνά προσφέρει στους θαυμαστές την ευκαιρία να ρίχνουν ματιές στη ζωή της μέσα από τα social media. Για την ακρίβεια, η Ουίλιαμς ποστάρει τα πάντα: από λαμπερά photoshop ως τρυφερές στιγμές με την κόρη της που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ουίλιαμς είχε πει στη HuffPost ότι ως εργαζόμενη μητέρα ξεπερνά τα εμπόδια κάνοντας «αυτό που πρέπει να κάνεις, αυτό που είναι το καλύτερο για την οικογένειά σου».

ΠΗΓΗ: HuffPost USA

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Σερένα Γουίλιαμς: Η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη αθλήτρια στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes «Είναι τρελό μόνο μέχρι να το κάνεις». Η καθηλωτική διαφήμιση Nike-Σερένα Γούλιαμς για όλες τις γυναίκες. Η Σερένα Γουίλιαμς θα τραγουδά γυμνή το «I Touch Myself» όλο τον Οκτώβριο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σερένα Ουίλιαμς,serena ouiliams