Η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας προσποιήθηκε ότι δεν μιλάει αγγλικά για να αποφύγει τη συζήτηση με τον Τραμπ

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας Akie Abe, ώστε να αποφύγει τη συζήτηση με τον πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ.

Σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη συνέντευξη στους New York Times, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι η συνάντησή του με την Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας Akie Abe, ήταν αμήχανη.

Στη συζήτησή του με την ανταποκρίτρια των Times
στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ είπε ότι κατά τη διάρκεια της διάσκεψης κορυφής, ο Τραμπ καθόταν δίπλα στον Abe και τη σύζυγό του, η οποία δεν μιλούσε καθόλου αγγλικά.

«Καθόμουν δίπλα στη σύζυγο του Πρωθυπουργού Abe, που κατά τη γνώμη μου είναι υπέροχος άνθρωπος και η σύζυγος υπέροχη γυναίκα, αλλά δεν μιλάει αγγλικά».

«Ούτε "γεια" λέει»

Όμως όπως αποδεικνύεται όμως, η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας μιλάει πολύ καλά αγγλικά, έγραψε στο Τουίτερ η συγγραφέας Jessica Valenti, κοινοποιώντας την ομιλία της Abe σε υψηλού επιπέδου συμπόσιο, που ήταν στα αγγλικά. Έκτοτε, άρχισαν οι φήμες περί αποφυγής της Πρώτης Κυρίας να συζητήσει με τον Τραμπ.

Looks like the First Lady of Japan pretended not to speak English for nearly 2 hrs to avoid talking to Trump https://t.co/ee9LGHVlDo

— Jessica Valenti (@JessicaValenti) July 20, 2017

Η ομιλία της Abe, στα αγγλικά:

Πηγή: Independent
Keywords
Τυχαία Θέματα