Η Μεγκαν Μαρκλ θα είναι η νέα συντάκτρια της βρετανικής Vogue

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι και από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή της πρώην ηθοποιού. Γνωρίζατε εσείς ότι η δούκισσα του Σάσεξ είχε δίκο της σάιτ, το «The Tig», το οποίο έκλεισε μόλις ανέλαβε τα βασιλικά της καθήκοντα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η Μέγκαν είναι πλέον έτοιμη να επιστρέψει πίσω στον κόσμο της σύνταξης, καθώς θα βρίσκεται στην συντακτική ομάδα της Βρετανικής Vogue για το

τεύχος του Σεπτεμβρίου.

View this post on Instagram

3 of 6 Follow Spanish artist @ernestoartillo’s story this week. ⠀ “My own fragility inspires a lot of my work. To me, to be fragile is part of human nature as we are not emotionally independent beings. ⠀ “We are nothing without other people’s love, just as art wouldn’t be art if there was no one in front of the artwork.”

A post shared by Vogue International (@vogue) on May 16, 2019 at 9:01am PDT

Είναι το μεγαλύτερο και το σημαντικότερο τεύχος της χρονιάς και θέτει την αρχή για τις τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και χρειάζεται πολύ χρόνο και προσπάθεια για να τελειοποιηθεί. Και εμπιστεύτηκαν την Μέγκαν να αποτελέσει μέρος αυτού του πρότζεκτ.

Σύμφωνα με εφημερίδα Us Weekly, η Μέγκαν δεν πρόκειται απλώς να επεξεργαστεί το περιοδικό αλλά θα γράψει επίσης και ένα κομμάτι γνώμης, το οποίο κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι θα αφορά.

View this post on Instagram

POWER SUIT by @givenchyofficial

Keywords
Τυχαία Θέματα