Η κωφή Ελληνοαμερικανίδα που διεκδίκησε τον τίτλο Miss USA φεύγει με το κεφάλι ψηλά

Δεν κατάφερε να διεκδικήσει μία θέση ανάμεσα στις 15 φιναλίστ που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss USA η ελληνικής καταγωγής Elena Laquatra η οποία είχε κερδίσει το στέμμα της Miss Pensylvania.

Η νεαρή Elena με καταγωγή από την Ιθάκη μετά την ήττα της ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα συγκινητικό βίντεο με το οποίο αποδεικνύει πώς δεν ξέρει μόνο να κερδίζει, αλλά και να χάνει.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του video,
φαίνεται να συγκρατεί με προσπάθεια τα δάκρυα της και να λέει: «Λοιπόν, δεν κατάφερα να μπω στις 15 φιναλίστ για τον διαγωνισμό Μις ΗΠΑ». Στη συνέχεια όμως, χαρίζει στους διαδικτυακούς της φίλους ένα λαμπερό χαμόγελο και «γιορτάζει» που έφτασε μέχρι εδώ, απολαμβάνοντας ένα κομμάτι τούρτα.

Παρότι έχασε την έχασε την ακοή της και στα δύο αυτιά, σε ηλικία 4 ετών από βακτηριακή μηνιγγίτιδα η Elena δε το έβαλε ποτέ κάτω. Σήμερα εργάζεται ως δημοσιογράφος για το δίκτυο WTAE και δίνει το «παρών» σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις .

Η 24χρονη είχε κέρδισει τον τίτλο Miss Pennsylvania Outstanding Teen το 2007, τον τίτλο Miss Pennsylvania Teen USA το 2010 και το Δεκέμβριο του 2015 έγινε Miss Pennsylvania USA.

«Δεν είμαι ανταγωνιστική», λέει η Έλενα. «Αλλά, μου αρέσει να έχω τον τίτλο. Είναι διασκεδαστικό αν και θέλει πολύ χρόνο και αφοσίωση, κάτι που συχνά με αγχώνει» καταλήγει.

Όταν την βλέπεις, δύσκολα καταλαβαίνεις ότι έχει αναπηρία στην ακοή. Μιλάει κανονικά και το κοχλιακό εμφύτευμα στο αριστερό αυτί της είναι διακριτό μόνο όταν τραβάει τα μαλλιά της πίσω. «Δεν ακούω τίποτα χωρίς αυτό» εξήγησε στην ιστοσελίδα The Almanac.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα