Η γυναίκα που πάσχει από μία ιδιόμορφη διαταραχή και τρώει 20 σφουγγαράκια πιάτων την ημέρα

Έχουμε ακούσει για περίεργα γούστα, αλλά η περίπτωση της 23χρονης Emma Thompson ξεπερνά κάθε φαντασία. Η νεαρή γυναίκα πάσχει από μία σπάνια διαταραχή που ονομάζεται αλλοτριοφαγία (ή Πίκα), κατά την οποία το άτομο έχει ακατάσχετη επιθυμία να καταναλώσει αντικείμενα που δεν είναι βρώσιμα ή δεν έχουν καμία θρεπτική αξία. Στην περίπτωση της Emma τα αντικείμενα αυτά είναι τα σφουγγαράκια για το πλύσιμο των πιάτων τα οποία πρώτα μουλιάζει σε απορρυπαντικό πριν τα
καταναλώσει και αφαιρεί το πάνω- σκληρό μέρος.

«Απολαμβάνω την γεύση, την απολαμβάνω περισσότερο από το φαγητό. Μερικοί άνθρωποι πηγαίνουν έξω για μία μπριζόλα, εγώ προτιμώ να βγω έξω για ένα σφουγγάρι. Είναι μία ένοχη απόλαυση. Κάποιοι καπνίζουν, εγώ τρώω σφουγγάρια», ανέφερε η ίδια στην Daily Mail.

Προς το παρόν, η υγεία της δεν έχει επηρεαστεί από αυτή της την συνήθεια, αν και δεν είναι λίγες οι φορές οι ειδικοί την έχουν προειδοποιήσει ότι βλάπτει τον εαυτό της από τα χημικά που καταναλώνει.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα