Η «γκουρού του οργασμού» αντιμέτωπη με φυλάκιση

Η απόλαυση έχει μια σκοτεινή πλευρά - τουλάχιστον σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Η ιδρύτρια της αυτοκρατορίας σεξουαλικής ευεξίας «OneTaste», Nicole Daedone, 56 ετών, και η πρώην διευθύνουσα σύμβουλός της, Rachel Cherwitz, 43 ετών, πρόκειται να δικαστούν τον επόμενο χρόνο, κατηγορούμενες για τη λειτουργία μιας αίρεσης, που ανάγκαζε τους εργαζόμενους σε σεξ και τους οπαδούς σε χρέη.

Το δίδυμο εμφανίστηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν την Πέμπτη, ακολουθούμενο από μια ομάδα και εκπροσωπούμενο από δικηγόρους, που λαμβάνουν 1.000 δολάρια την ώρα ως αμοιβή. Εκεί τους ανακοινώθηκε πως η δίκη τους θα διεξαχθεί το 2025 και είναι πιθανό να διαρκέσει ένα μήνα, σύμφωνα με τη New York Post.

Θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πολυετή φυλάκιση, εάν κριθούν ένοχες για τις κατηγορίες, ενώ έχουν, επίσης, μηνυθεί σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν από μια πρώην εργαζόμενη, που τις κατηγορεί ότι την εμπορεύονταν για σεξ, προκειμένου να κερδίσουν πελάτες στην OneTaste.

Πρόκειται για μια απότομη πτώση για την Daedone, η οποία κάποτε είχε μιλήσει στη σκηνή του TedX Talks για τον γυναικείο οργασμό, ενώ έκανε και παρέα με τη Gwyneth Paltrow.

Ο ιστότοπος Goop της Paltrow για τις αναφορές του στην «OneTaste», την οποία υποστήριζε επίσης η Khloe Kardashian, εισέπραττε 12 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Υπό το πρόσχημα της «σεξουαλικής ευεξίας», η OneTaste έχτισε μια αυτοκρατορία, κεφαλαιοποιώντας τον γυναικείο οργασμό μέσω του «οργασμικού διαλογισμού» (OM).

Η Daedone κατοχύρωσε την τεχνική, η οποία περιλαμβάνει μια γυναίκα που γδύνεται από τη μέση και κάτω και στη συνέχεια ξαπλώνει σε μια «φωλιά από μαξιλάρια», για να της χαϊδεύουν τα γεννητικά όργανα.

Τη θωπεία, συνήθως, αναλαμβάνει ένας άνδρας, που φοράει ένα γάντι από λατέξ, και συνεχίζει για ακριβώς 15 λεπτά. Η Daedone ισχυρίστηκε ότι την έμαθε από έναν βουδιστή μοναχό.

Ωστόσο, μάλλον δεν ήταν όλα τόσο αθώα όσο έδειχναν. Οι ισχυρισμοί κάποιων ανθρώπων για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση και χειραγώγηση προκάλεσαν την έρευνα του FBI, που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2018 και οδήγησε στη σύλληψή τους τον Ιούνιο του 2023.

Τώρα οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι η Daedone και η Cherwitz εκμεταλλεύτηκαν ευάλωτους καταναλωτές, προωθώντας την εταιρεία ως βοηθητική για την επούλωση σεξουαλικών τραυμάτων και στη συνέχεια ανάγκασαν τα μέλη να χρεωθούν, για να πληρώσουν τα μαθήματά της.

Κατηγορείται, επίσης, ότι παρακρατούσε μισθούς από τους υπαλλήλους και τους υπέβαλλε σε «οικονομική, σεξουαλική, συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση, παρακολούθηση, κατήχηση και εκφοβισμό».

Από τότε που ξεκίνησε η έρευνα του FBI, η «OneTaste» και οι δυο γυναίκες έχουν ξοδέψει 15 εκατομμύρια δολάρια για νομικά έξοδα και έχουν μηνύσει το Netflix, το BBC και ένα πρώην μέλος.

Η OneTaste ιδρύθηκε το 2004 στο Σαν Φρανσίσκο από την Daedone, προσφέροντας μαθήματα πρακτικής εξάσκησης «ΟΜ» ως «έναν τρόπο, για να γίνει ο οργασμός, η σύνδεση και ο αισθησιασμός πιο βιώσιμοι».

Related...Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί περισσότερο από τον ανδρικό. Τώρα ξέρουμε και πόσο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Η «γκουρού του οργασμού» αντιμέτωπη με φυλάκιση,