Η φοιτήτρια που έφτιαξε γιαούρτι με βακτήρια από το κόλπο της (NSFW)

Υπάρχουν διδακτορικές εργασίες που έχουν αλλάξει το ρου της ιστορίας, υπάρχουν και άλλες που δίνουν τροφή για σκέψη.

Τον περασμένο Αύγουστο, η Cecilia Westbrook, από το Πανεπιστήμιο University of Wisconsin στο Madison αποφάσισε να κάνει διατριβή εξερευνώντας τη δύναμη του αιδοίου της.

Σύμφωνα με την νεαρή τα πιο κοινά βακτηρίδια που βρίσκονται σε ένα υγιές κόλπο είναι γαλακτοβακίλλου, τα ίδια βακτήρια που βρίσκονται συνήθως στο γιαούρτι. Αποφάσισε
λοιπόν να προχωρήσει σε ένα μάλλον ακραίο πείραμα. Κατάφερε να φτιάξει δύο ποσότητες, από το δικό της φυσικό γιαούρτι.

Ωστόσο, η Westbrook ανακάλυψε ότι δεν υπήρχαν πολλές πληροφορίες σχετικά με την παρασκευή του γιαουρτιού με κολπική βακτήρια.

Για να κάνει το πείραμα, χρησιμοποιούνται τρία κύπελλα: Ένα με γιαούρτι με μια παραδοσιακή καλλιέργεια εκκίνησης, ένα με μόνο γάλα και ένα με γάλα και τη δική της "συνεισφορά".

Η νεαρή αφού προετοίμασε το μείγμα έπεσε για ύπνο και όταν ξύπνησε έφαγε το δείγμα με blueberries, λέγοντας πως είχε γεύση Ινδικού γιαουρτιού. "Κάθε αιδοίο έχει εκατοντάδες βακτήρια και μικροοργανισμούς, διαφορετικών ειδών. Το κύριο όμως λέγεται λακτοβάκιλλος και χρησιμοποιείται αρκετές φορές για την ζύμωση γάλακτος, γιαουρτιού αλλά και τυριού", ανέφερε η Westbrook και συμπλήρωσε “ Κατά κάποιον τρόπο είναι προφανές. Μπορείς να φτιάξεις γιαούρτι από την δική σου χλωρίδα, όμως κανείς δεν είχε σκεφτεί και τολμήσει να το πραγματοποιήσει".

Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο: (Cecilia Westbrook Makes Yogurt With Her Own Vaginal Bacteria) που δημοσιεύθηκε στη Huffington Post USA.
Keywords
Τυχαία Θέματα