Η Lady Gaga αποθεώνει τον συν-δημιουργό του Shallow Μαρκ Ρόνσον στο ντοκιμαντέρ για την ζωή του

Ένα χρόνο μετά την επιτυχία της ταινίας «Ενα Αστέρι Γεννιέται», η Lady Gaga συνεχίζει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μαρκ Ρόνσον.

Είναι ο μουσικός και παραγωγός με τον οποίο συνεργάστηκε για το πασίγνωστο πλέον τραγούδι «Shallow», το οποίο κέρδισε το Οσκαρ καλύτερου soundtrack.

Η Gaga και ο συμπρωταγωνιστής της Μπράντλεϊ Κούπερ εμφανίζονται στο τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ του YouΤube, «How To Be: Mark Ronson», που είναι αφιερωμένο

στην ζωή και τα κατορθώματα του διάσημου παραγωγού.

«Ο Ρόνσον είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς της γενιάς μας» είπε η Lady Gaga, ένω ο Κούπερ τον χαρακτήρισε ως «το πιο ενδιαφέρον άτομο στην βιομηχανία των ταινιών».

View this post on Instagram

I am so grateful to Bradley for this opportunity, and for singing this beautiful song with me. Me, @iammarkronson, @antmundo and @wyattish are floored by this win. Just a couple of kids that love making music, and we got to do it for this breathtaking film. We love our fans so much! Thank you for believing in us. And thank you to the Hollywood Foreign Press Association! #AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Jan 6, 2019 at 9:54pm PST

Στην έως τώρα καριέρα του, ο Μαρκ Ρόνσον έχει παραλάβει 7 βραβεία Grammy και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Εϊμι Γουάινχαουζ, ο Μπρούνο Μαρς και η Μάιλι Σάιρους.

Το ντοκιμαντέρ μας παρουσιάζει πτυχές της παιδικής του ηλικίας στο Λονδίνο, τη δουλειά του στο στούντιο για το τελευταίο του άλμπουμ Late Night Feelings και τις στιγμές- σταθμούς της καριέρας του, όπως η συνεργασία με την Εϊμι Γουάινχαουζ για το θρυλικό άλμπουμ Back to Black, το 2006.

Η επιτυχία του τραγουδιού Shallow αποτέλεσε άλλη μια αξιομνημόνευτη στιγμή για εκείνον. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, δουλεύει με την τραγουδίστρια και στιχουργό Yebba για το καινούριο της άλμπουμ.

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ How To Be: Mark Ronson θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου στο Youtube.

Πηγή: Huffpost US

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας «Ευτυχία» για τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου «1917»: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Σαμ Μέντες και η ωμότητα του Α Παγκοσμίου Πολέμου Η κόρη της Μαντόνα μεγάλωσε και είναι ίδια με την έφηβη Lady Gaga
Keywords
Τυχαία Θέματα