Η Emily Ratajkowski είναι μία φεμινίστρια που ποζάρει γυμνή πάνω σε ένα λευκό άλογο

H Emily Ratajkowski ίσως έκανε τη γυμνή φωτογράφιση που θα ξεπεράσει όλες τις υπόλοιπες.

Στο τελευταίο τεύχος του Harper's Bazaar, το μοντέλο που έγινε ηθοποιός ποζάρει γυμνό επάνω σε ένα πανέμορφο λευκό άλογο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν μοιάζει και πολύ άνετο.

Mona Huhn for Harper's Bazaar

Η Ratajkowski ποζάρει επίσης γυμνή και χωρίς το άλογο και, όπως πάντα, δείχνει υπέροχη.

Mona Huhn for Harper's Bazaar

Μέσα στο τεύχος, η ηθοποιός της ταινίας «Gone Girl», η οποία ποτέ δεν διστάζει να ποζάρει γυμνή μπροστά στην κάμερα, μιλάει στη φεμινίστρια και συγγραφέα Naomi Wolf σχετικά με τη γυναικεία σεξουαλικότητα και εκείνη την περίφημη selfie της Kim Kardashian.

Αφότου όλοι άρχισαν να την κατακρίνουν για μία γυμνή φωτογραφία της που ανέβασε στο Instagram, η Ratajkowski έσπευσε να την υπερασπιστεί. Λέει στο περιοδικό ότι η κατακραυγή από ανθρώπους όπως ο Piers Morgan «την εξόργισαν απίστευτα».

«Μία selfie είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος να κερδίσεις τα βλέμματα, σωστά; Κοιτάς τον εαυτό σου και τραβάς μια φωτογραφία ενώ κοιτάς τους πάντες. Αλλά επίσης, ποιος νοιάζεται; Η Κim μπορεί να κάνει ό,τι θέλει,» είπε. Και πρόσθεσε: «Η όλη ιδέα είναι όταν η Kim βγάζει μία γυμνή selfie θέλει απλώς να τραβήξει την προσοχή. Δεν ισχύει αυτό. Μία γυναίκα μπορεί να τραβήξει την προσοχή και να κάνει επίσης και μία δήλωση. Το ένα δεν χρειάζεται να συμβαίνει ξεχωριστά από το άλλο».

Για να διαβάσετε περισσότερα από τη συνέντευξη της Emily Ratajkowski, πατήστε εδώ.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα