Η Beyoncé ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Renaissance Part II στο Super Bowl

 (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

Μπορεί να ολοκλήρωσε τον περασμένο Οκτώβριο την περιοδεία της Renaissance World Tour -που έκανε εισπράξεις 579 εκατομμύρια δολάρια-, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη.

Κατά τη διάρκεια του 58ου Super Bowl, η Beyoncé ανακοίνωσε ότι το δεύτερο άλμπουμ της τριλογίας της Renaissance θα κυκλοφορήσει στις 29

Μαρτίου, δίνοντας μία μικρή πρόγευση με δύο νέα σινγκλ, το Texas Hold Em και το 16 Carriages.

Τα τραγούδια - έκπληξη σε στιλ κάντρι, προβλήθηκαν μετά από ένα χιουμοριστικό teaser -διαφήμιση της Verizon στο οποίο η σούπερ σταρ προσπαθεί ανεπιτυχώς να «ρίξει» το ίντερνετ (δηλαδή, το δίκτυο 5G της Verizon) -με μια ταινία που έχει τίτλο Barbey (αναφορά στην ταινία Barbie), ένα ολόγραμμα με το όνομα Beyonc-AI, μια εκστρατεία για την πρώτη γυναίκα πρόεδρο- μέχρι που στο φινάλε λέει, «Είναι έτοιμοι. Ρίξτε τη νέα μουσική. Σας είπα ότι το Renaissance δεν έχει τελειώσει».

Αμέσως μετά τη μετάδοση της διαφήμισης, στην ιστοσελίδα της εμφανίστηκε η ανακοίνωση ότι ένα νέο άλμπουμ, με τίτλο «Act II», θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου.

Μετά την ανακοίνωση της Beyoncé ο ράπερ Lil Nas X, ο οποίος κατέρριψε ρεκόρ με το «Old Town Road» το 2019, έγραψε στο X: «Η Beyonce θα με κάνει να ξαναβάλω το καουμπόικο καπέλο μου».

Με πληροφορίες από Guardian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Super Bowl: Ασύλληπτα ποσά σε celebrities για διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων

«Είμαι ο Ιησούς της Marvel»: Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν στο Deadpool & Wolverine

Η απόβαση των σταρ στις θεατρικές σκηνές του Λονδίνου: Τελευταία άφιξη ο Spider-Man Τομ Χόλαντ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Beyoncé, Renaissance Part II,Super Bowl