Γκουίνεθ Πάλτροου και Κέιτ Χάντσον: Αυτά ήταν τα χειρότερα φιλιά που δώσαμε στα πλατό

Για μερικά από τα χειρότερα φιλιά που έδωσαν ποτέ στα πλατό μίλησαν οι Γκουίνεθ Πάλτροου κι η Κέιτ Χάντσον στο podcast Goop της Πάλτροου, καθώς και για τις σχέσεις με κάποιους από τους συμπρωταγωνιστές τους.

«Ποιος φιλάει καλύτερα επί οθόνης;», ρώτησε η Γκουίνεθ την Κέιτ. «Ξέρεις, νομίζω πώς δεν είχα και τους καλύτερους στα φιλιά. Νιώθω πως θα έπρεπε να είχα καλύτερους», απάντησε η δεύτερη.

Η Κέιτ Χάντσον εξήγησε πώς πολλές από τις σκηνές με φιλιά που είχε

με τον συμπρωταγωνιστή της Μάθιου Μακόναχι γυρίστηκαν σε κάθε άλλο παρά ιδανικές συνθήκες, με αποτέλεσμα το φιλί να μην είναι τόσο ωραίο. «Το θέμα είναι πως κάθε φορά που φιλάω τον Μακόναχι, πάντα συμβαίνει κάτι, υπάρχει τύπου μύξα ή αέρας... Όπως όταν φιλιόμασταν στο τέλος του “Fool’s Gold”, ήμασταν στον ωκεανό, είχαμε την συντριβή του αεροπλάνου», απάντησε στην Γκουίνεθ Πάλτροου γελώντας. «Είχε μύξες σε όλο του το πρόσωπο».

Οταν η 48χρονη Πάλτροου ρώτησε την Κέιτ Χάντσον αν ο Μακόναχι της γεννούσε αδερφικά αισθήματα, εκείνη απάντησε πώς «μπορεί μερικές φορές να γίνει λίγο αδερφικό, αλλά όχι...»

Και τότε η Γκουίνεθ Πάλτροου αναφέρθηκε στον Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιορ με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στις ταινίες Iron Man και Avengers. ««Όπως με τον Ρόμπερτ, όταν είχαμε φιληθεί, σκεφτόμουν, ”Πλάκα μου κάνεις”;», είπε χαρακτηριστικά. «Ηταν κυριολεκτικά σαν να φιλάω τον αδερφό μου».

Στο τέλος έγινε κι ένα θετικό σχόλιο:

«Ξέρεις ποιος φιλούσε καλά, αλλά δεν το είδατε, επειδή το έκοψαν; Ο Μπίλι (Κράνταπ)», είπε η Χάντσον. Αμαφερόταν στον συμπρωταγωνιστή της στο «Almost Famous». «Ο Μπίλι ήταν καλός. Αυτό ήταν καλό».

ΠΗΓΗ: People

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Η αντίδραση της κόρης της Γκουίνεθ Πάλτροου στην γυμνή φωτογραφία της μητέρας της Σαν δύο σταγόνες νερό: Η κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου έκλεισε τα 16 και είναι ίδια η μητέρα της Το «εργαστήριο ευεξίας» της Γκουίνεθ Πάλτροου πάνω σε κρουαζιερόπλοιο
Keywords
Τυχαία Θέματα