Γκάρι Όλντμαν: Ο Χάρι Πότερ και ο Μπάτμαν με έσωσαν

(AP Photo/Chris Pizzello)

Ο Γκάρι Όλντμαν εξήγησε πώς οι ταινίες Χάρι Πότερ και Μπάτμαν τον «έσωσαν» -τόσο όσον αφορά την καριέρα του όσο και την προσωπική του ζωή- όταν ανέλαβε μόνος του την ανατροφή των γιων του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος είναι πατέρας των Άλφι, Γκιούλιβερ και Τσάρλι, δήλωσε πώς η συμμετοχή

του στις δύο ταινίες τον βοήθησε να είναι στο σπίτι με την οικογένειά του όταν χώρισε από την τρίτη σύζυγό του, Ντόνια Φιορεντίνο, το 2001.

Ο Γκάρι Όλντμαν, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show» την περασμένη εβδομάδα είπε: «Στα 42 μου, ξύπνησα χωρισμένος και είχα την επιμέλεια των αγοριών. Αυτό λοιπόν από μόνο του ήταn δύσκολο γιατί υπήρξε μια αλλαγή στη βιομηχανία, γυρίζονταν πολλές παραγωγές, στην Ουγγαρία, στη Βουδαπέστη, την Πράγα, την Αυστραλία, ξέρετε, όλα αυτά τα μέρη».

Όταν η Ντριου Μπάριμορ διευκρίνισε ότι οι τοποθεσίες γυρισμάτων άλλαξαν τότε για «φορολογικούς λόγους», ο Όλντμαν είπε ότι «απέρριψε πολλές προτάσεις» για να είναι με τα παιδιά του.

«Όταν κάναμε το πρώτο Batman, έκανα 27 πτήσεις μετ′ επιστροφής από το Λος Άντζελες. Πετούσα για μια μέρα. Έκανα γύρισμα. Προς τιμή του ο Κρίστοφερ Νόλαν έμεινε εντός προγράμματος. Πήγαινα σπίτι για τρεις μέρες, επέστρεφα για δύο. Πήγαινα σπίτι για ένα Σαββατοκύριακο, επέστρεφα για μια μέρα…»

«Ευχαριστώ τον Θεό για τον Χάρι Πότερ» πρόσθεσε ο Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος απέσπασε εφέτος υποψηφιότητα Α΄ Ανδρικού Ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία του στη σειρά «Slow Horses».

«Σας λέω, οι δύο ταινίες Μπάτμαν και η κινηματογραφική σειρά Χάρι Πότερ -πραγματικά με έσωσαν, γιατί σήμαινε ότι μπορούσα να κάνω τη λιγότερη δουλειά με τα περισσότερα χρήματα και να είμαι σπίτι με τα παιδιά».

Ο Όλντμαν υποδύθηκε τον Sirius Black σε τέσσερις ταινίες Χάρι Πότερ και στην τριλογία Μπάτμαν του Κρίστοφερ Νόλαν, ήταν ο αστυνομικός επιθεωρητής της Γκόθαμ, Τζέιμς Γκόρντον.

Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ, Variety

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκάρι Όλντμαν, Χάρι Πότερ, Μπάτμαν,gkari olntman, chari poter, batman