Γκάφα Κασσελάκη: «Κρατίδιο τέλος πάντων» το ψευδοκράτος

.

Αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει ατόπημα του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος μιλώντας στο Αιγάλεω αναφέρθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν και χαρακτήρισε «κρατίδιο, τέλος πάντων» το ψευδοκράτος στα Κατεχόμενα.

Υπενθυμίζεται πως ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του ψευδοκράτους.

Ο

Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε «απαράδεκτο» να «μην απαντάει ο κ. Μητσοτάκης στην πρόκληση Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού, του κρατιδίου τέλος πάντων του δικού τους στην Κύπρο».

Για τον υποψήφιο αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στ. Κασσελάκη, τα κατεχόμενα της Κύπρου είναι "το δεύτερο μισό ...το βορ... κρατίδιο". pic.twitter.com/DbMiQ1jAR9

— e-Αmyna (@e_amyna) September 21, 2023ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...ΣΥΡΙΖΑ: Εκκλήσεις να πέσουν οι τόνοι, αλλά και εκατέρωθεν «πυρά»«Πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Νέα πυρά Αχτσιόγλου κατά Κασσελάκη - Κασσελάκης: «Τη σέβομαι και την τιμώ»Κασσελάκης: Δεν θέλω να παραιτηθεί κανείς για να μπω στη Βουλή
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκάφα Κασσελάκη, Κρατίδιο,gkafa kasselaki, kratidio