Γιος ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορείται για αιματηρή επίθεση χούλιγκαν

Ο νεαρός γιος ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., είναι ανάμεσα στους χούλιγκαν του ΠΑΟ, οι οποίοι κατηγορούνται για αιματηρή επίθεση σε βάρος ανήλικων φιλάθλων του Ολυμπιακού στα Καμίνια Πειραιά.

Πρόκειται για έναν 24χρονο, ο οποίος μαζί με την γηπεδική παρέα του βρίσκεται πίσω από μαχαιρώματα δύο ανηλίκων, εκ των οποίων ο ένας -15 ετών - χαροπάλευε για
καιρό στο νοσοκομείο και γλίτωσε από τύχη.

Πιο συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ταυτοποίησαν τους δράστες της επίθεσης και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους, την οποία υπέβαλαν στις αρχές της εβδομάδας στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το αιματηρό περιστατικό είχε καταγραφεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 στην οδό Αμοργού στα Καμίνια λίγο μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φωκικό. Θύματα της επίθεσης ήταν ένας 15χρονος και ο 18χρονος φίλος του, ενώ ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τέσσερις νεαροί ηλικίας 30, 24, 20 και 19 χρόνων, ανάμεσα στους οποίους και ο γιος του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ..

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι τέσσερις νεαροί -φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, πήραν το αυτοκίνητο τής αδερφής του γιου του αστυνομικού και πήγαν στα Καμίνια, ψάχνοντας για οπαδούς της ομάδας του Πειραιά, με στόχο να τους αρπάξουν τα διακριτικά και να τα επιδείξουν ως... λάφυρα στον κύκλο τους. Λίγα λεπτά πριν από τις οκτώ το βράδυ και ενώ ο 15χρονος με τον 18χρονο φίλο του επέστρεφαν στα σπίτια τους από το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, οι τέσσερις δράστες τους εντόπισαν με τα κασκόλ του Ολυμπιακού στην οδό Αμοργού.

Τρεις από τους τέσσερις βγήκαν από το αμάξι, εκτός από τον 24χρονο γιο του αστυνομικού που παρέμεινε στο όχημα, τους πλησίασαν απειλητικά και τους χτύπησαν, για να τους αρπάξουν τα διακριτικά. Ο 15χρονος τότε φαίνεται ότι αντιστάθηκε και για αυτό ο ένας από τους επιτιθέμενους του κατάφερε τραύματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και τα πόδια. Οι δράστες μπήκαν και πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν, ενώ ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε.

Οι τέσσερις δράστες, εκτός από τα διακριτικά του Ολυμπιακού, άρπαξαν και το κινητό τηλέφωνο ενός θύματος, το οποίο αργότερα έδωσαν σε έναν 21χρονο. Φρόντισαν, μάλιστα, να φωτογραφίσουν τα λάφυρά τους με φόντο το έμβλημα τού Παναθηναϊκού και να αναρτήσουν το κατόρθωμά τους στο διαδίκτυο, ενώ ο 21χρονος όχι μόνο κράτησε το τηλέφωνο, αλλά έκανε από αυτό εκατοντάδες κλήσεις.
Keywords
Αναζητήσεις
επιασαν τους δραστες για τα καμινια
Τυχαία Θέματα