Γιατί οι Γάλλοι έστειλαν στην Ελλάδα δύο φώτο από την έκρηξη δέματος στο ΔΝΤ. Σαρωτικοί έλεγχοι στα ΕΛ.ΤΑ.

Εντολές για εγρήγορση και έλεγχο ύποπτων πακέτων έχουν δοθεί προς τα υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. στην Αττική, μετά και την αποστολή νέου τρομοπακέτου στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν νέα τρομοδέματα πριν αυτά φτάσουν στον προορισμό τους. Μυστήριο παραμένει το κατά πόσο το δέμα που εξερράγη στη Γαλλία
είχε και αυτό αποστολέα Έλληνα, όπως εκείνο που εστάλει στο Γερμανό υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε.

Από το πρωί της Πέμπτης στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη βρίσκονται σε επικοινωνία με τις γαλλικές Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του, οι Γάλλοι έχουν αποστείλει δύο φωτογραφίες από το χώρο που σημειώθηκε η έκρηξη, ωστόσο, δεν είναι τίποτα διακριτό. Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση στοιχείων αποστολέα, ούτε από ποια ταχυδρομική εταιρία έχει σταλεί.

Υπάρχουν πάντως φόβοι ότι η σημερινή έκρηξη συνδέεται με το παγιδευμένο δέμα που εστάλη στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ένας τραυματίας από έκρηξη φακέλου στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα