Γερμανός πιλότος «ζωγράφισε» μια σύριγγα στον ουρανό

O Γερμανός πιλότος Σάμι Κρέιμερ σχημάτισε μια τεράστια σύριγγα στον ουρανό, πετώντας 200 χλμ για να επισημάνει στον κόσμο την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού κατά της Covid-19 στην Ευρώπη.

Ο 20χρονος πιλότος χαρτογράφησε τη διαδρομή που θα χρειαζόταν να κάνει σε μια συσκευή GPS πριν απογειωθεί κοντά στη λίμνη Κονστάνς στη νότια Γερμανία. Η διαδρομή, σχήματος σύριγγας, εμφανίστηκε στο flightradar24.

«Υπάρχουν ακόμα

σχετικά πολλοί που αντιτίθενται στον εμβολιασμό και η πράξη μου μπορεί να είναι υπενθύμιση για αυτούς ώστε να σκεφτούν το θέμα, για να αρχίσουν να κινούνται τα πράγματα» είπε ο Κρέιμερ στο Reuters TV την Κυριακή, προσθέτοντας πως η πτήση του δεν θα έπρεπε να εκληφθεί ως μια απευθείας έκκληση για εμβολιασμούς.

«Ίσως να ήταν εν μέρει και ένα σήμα χαράς, επειδή η αεροπορική βιομηχανία έχει πληγεί πολύ βαριά από την πανδημία» είπε ο Κρέιμερ.

Η Γερμανία άρχισε και αυτή την εκστρατεία εμβολιασμών της την Κυριακή.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... 20 από τα πιο περίεργα πολεμικά αεροσκάφη που φτιάχτηκαν ποτέ Υποστηρικτές της θεωρίας της επίπεδης γης προσπάθησαν να φτάσουν στην άκρη του κόσμου - Μαντέψτε τι έγινε ΥΠΕΞ: Χάραξη γραμμών βάσης στο Ιόνιο- κλείνουν οι κόλποι
Keywords
Τυχαία Θέματα