Γέρακας: Εκτέλεσαν ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων

Νεκρός από τα πυρά αγνώστων έπεσε νωρίς το πρωί του Σαββάτου ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, στον Γέρακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα έφτασε στο πρατήριο με το αυτοκίνητο του λίγα λεπτά μετά τις οχτώ το πρωί. Οι δράστες, οι οποίοι προφανώς τον παρακολουθούσαν, τον προσέγγισαν και πυροβόλησαν τουλάχιστον 20 φορές προς το μέρος του, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι οι δράστες επέβαιναν σε ένα λευκό βανάκι και λίγα λεπτά αργότερα η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ένα όχημα στην περιοχή του Γέρακα, το οποίο ταιριάζει

με την περιγραφή.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο πυρπόλησαν για να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη σε σημείο όπου είχαν σταθμεύσει αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτες για τη διαφυγή τους.

.

Στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερευνούν τη σκηνή του εγκλήματος, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι το θύμα είχε δεχθεί επίθεση και στο παρελθόν.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΑντίπαρος: Σορός εντοπίστηκε σε κατάσταση μουμιοποίησηςΣυνέλαβαν αστυνομικό ως αρχηγό σπείρας διακίνησης κοκαΐνηςΦωτιά σε δασική έκταση στην Σκόπελο
Keywords
Τυχαία Θέματα