Γαλάτσι: 43χρονος κήρυσσε το μίσος μέσω διαδικτύου (Βίντεο)

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι ένας 43χρονος άνδρας, κάτοικος Γαλατσίου, τον οποίο συνέλαβαν έξω από το σπίτι του το απόγευμα τής Τετάρτης τα στελέχη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, επειδή μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το YouTube υποκινούσε δημόσια σε βία, διακρίσεις και μίσος σε βάρος ατόμων λόγω ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ο 43χρονος

μπήκε στο στόχαστρο των αρχών στις 8 Φεβρουαρίου, όταν ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο, μέσα στο οποίο φαίνεται να προκαλεί φθορές με ρατσιστικό κίνητρο και να υποκινεί δημόσια σε βία και διακρίσεις.

Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό επιτήρηση τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαπίστωσαν πως στο διάστημα 15-20 Φεβρουαρίου είχε συνεχείς αναρτήσεις αυτού του είδους, ενώ διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις σχετικά με τα εμβόλια.

Τα στελέχη της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για διασπορά ψευδών ειδήσεων και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις. 

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης βιδώνει πλακάτ πριν από το συνέδριο, ενώ το κόμμα «τρίζει»Βόλος: Πρόστιμο 15.000 ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο για την υπόθεση ΤετέιΚορινθία: Νέες αποκαλύψεις για την «τηλεργασία» του 45χρονου «παλαιοχριστιανού»
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Γαλάτσι, 43χρονος,galatsi, 43chronos