«Φύγετε όσο πιο γρήγορα γίνεται» η απάντηση της ΝΔ στο Μαξίμου για την κριτική στον Μητσοτάκη

Για ψέματα που κοστίζουν στους πολίτες 5,5 δισ. ευρώ κατηγορεί η ΝΔ την κυβέρνηση σε απάντηση ανακοίνωσης που εξέδωσαν νωρίτερα την Πέμπτη κύκλοι του Μαξίμου όπου ασκούσαν κριτική στη συνέντευξη του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στην Washington Post λέγοντας ότι υιοθετεί τις πλέον ακραίες θατσερικές θέσεις και δηλώνει σύμφωνος με σημαντικό ποσοστό των διαρθρωτικών και εργασιακών μεταρρυθμίσεων, που απαιτεί το ΔΝΤ
από την Ελλάδα.

Οι αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, κατηγορούν τον πρόεδρο της ΝΔ πως άλλα λέει εντός της χώρας και άλλα εκτός, αφού την ίδια ώρα που διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τα δήθεν αντικοινωνικά μέτρα, στις ΗΠΑ σπεύδει να υιοθετήσει τις πλέον ακραίες θατσερικές θέσεις.

«Είναι προκλητικό να μιλούν για διγλωσσία αυτοί που υπογράφουν διακήρυξη κατά της λιτότητας και την ίδια ώρα φέρνουν μέτρα 5,5 δισ ευρώ» απαντά το γραφείο Τύπου της ΝΔ και προσθέτει: «Τα ψέματά τους κοστίζουν χιλιάδες επιχειρήσεις που κλείνουν, χιλιάδες ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους, εκατομμύρια ανθρώπους που ήδη ασφυκτιούν και αγωνιούν για την επερχόμενη φοροκαταιγίδα. Φύγετε! Όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Διαβάστε επίσης:

«Ψεύδη και θατσερισμός χωρίς αναστολές από τον Μητσοτάκη» η αντίδραση της κυβέρνησης στη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ

Μητσοτάκης: Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές. Η κυβέρνηση έχει κάνει μεγάλη ζημιά, δεν θα κρατήσει

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα