Φωτιά σε δεξαμενή καύσιμων στην Κριμαία πιθανότατα μετά από χτύπημα ουκρανικού drone

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δεξαμενή καυσίμων στη Σεβαστούπολη, σημαντικό λιμάνι της χερσονήσου της Κριμαίας ενώ εκτιμάται πως προκλήθηκε  εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης drone όπως  αναφέρει ο διορισμένος από την Μόσχα κυβερνήτης της περιοχής, Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ, μέσω Telegram.

«Δεξαμενή καυσίμων καίγεται (...) Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές, οι φλόγες ενδέχεται να οφείλονται σε επίθεση» με UAV, ανέφερε Ραζβοζάγεφ, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS. Πρόσθεσε ότι η πυρκαγιά έχει έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων.

Δεν έδωσε

πάντως πληροφορίες για θύματα.

Drone attacks are reported on an oil reserve in occupied #Sevastopol. pic.twitter.com/7zkdIzy0T9

— NEXTA (@nexta_tv) April 29, 2023

Το Κίεβο έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεση να ανακαταλάβει τη χερσόνησο της Κριμαίας, την οποία προσάρτησε η Ρωσία το 2014, κάτι που η διεθνής κοινότητα δεν αναγνωρίζει.

Έχουν εξαπολυθεί επανειλημμένα επιθέσεις του στρατού και των ειδικών υπηρεσιών της Ουκρανίας στη χερσόνησο αφότου ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στην ουκρανική επικράτεια, πριν από 14 και πλέον μήνες.

Related...Ποια στοιχεία εμπλέκουν τα δύο αδέλφια στην εκτέλεση ΚαραϊβάζΈρευνα: Ποιες περιοχές του κόσμου θα έχουν τους πιο επικίνδυνους καύσωνεςΟ FDA ενέκρινε το πρώτο χάπι που παρασκευάζεται από ανθρώπινα κόπρανα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτιά, Κριμαία,fotia, krimaia