Φλόριντα: Νεαρός επιτέθηκε στον ντράμερ των Def Leppard

Inductee Rick Allen of Def Leppard attends the 2019 Rock & Roll Hall of Fame induction ceremony at the Barclays Center on Friday, March 29, 2019, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Ο Ρικ Άλεν, ο ντράμερ των Def Leppard,

δέχθηκε επίθεση από έναν 19χρονο έξω από ξενοδοχείο του Φορτ Λόντερντεϊλ στη Φλόριντα, σύμφωνα με αστυνομική αναφορά που έλαβε το Fox News Digital.

Ο Άλεν κάπνιζε ένα τσιγάρο έξω από το Four Seasons κοντά στο πάρκινγκ όταν ο Μαξ Χάρτλεϊ, ο οποίος φέρεται να κρυβόταν πίσω από έναν στύλο, έτρεξε στον ντράμερ και τον χτύπησε. Από την πτώση ο Άλεν τραυματίστηκε στο κεφάλι του στο έδαφος, ανέφερε η αστυνομία.

Μια γυναίκα βγήκε να βοηθήσει μετά την επίθεση στον άτυχο ντράμερ ο οποίος το 1985 έχασε το χέρι του έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανήμερα της παραμονής πρωτοχρονιάς. Στη συνέχεια, ο Χάρτλεϊ φέρεται να επιτέθηκε στην ανώνυμη γυναίκα και την έσπρωξε στο έδαφος πριν την χτυπήσει επανειλημμένα. Κατάφερε να επιστρέψει τρέχοντας στο ξενοδοχείο, αλλά την ακολούθησε ο Χάρτλεϊ, ο οποίος φέρεται να άρπαξε τη γυναίκα από τα μαλλιά της και την έσυρε έξω, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Def Leppard drummer Rick Allen attacked in Florida https://t.co/uMwnWcSAWTpic.twitter.com/IHuu9vt12T

— Ottawa Sun (@ottawasuncom) March 16, 2023

Ο 19χρονος συνελήφθη αργότερα αφού διέφυγε από την περιοχή. Η αστυνομία είπε ότι εντοπίστηκε από το προσωπικό του ξενοδοχείου Conrad ενώ περνούσε από το γκαράζ προκαλώντας ζημιές σε οχήματα.

Ο Άλεν έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρους του δράστη.

Ο νεαρός κατηγορήθηκε για σωματική βλάβη, εγκληματική βλάβη και για κακοποίηση ενός ανάπηρου ενήλικα.

Πηγή: foxnews

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΤζέισον Μομόα: Γιατί οι ιθαγενείς της Χαβάης τον κατηγορούν για κουλτούρα εκπόρνευσηςΑύξηση ρεκόρ στην παγκόσμια παραγωγή κοκαΐνης και ζήτηση στα ύψη. Πού οφείλεταιΒίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της εμπλοκής στον αέρα του ρωσικού μαχητικού με το αμερικανικό drone
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φλόριντα, Νεαρός, Def Leppard,florinta, nearos, Def Leppard