Φαν του Walking Dead σκότωσε τον φίλο του επειδή νόμιζε ότι μεταμορφώνεται σε ζόμπι

Ο 23χρονος Damon Perry, από το Prewitt της πολιτείας του New Mexico χτύπησε μέχρι θανάτου έναν συνομήλικό του, λίγη ώρα αφότου είχαν κάνει "μαραθώνιο" βλέποντας το σίριαλ Walking Dead.

Ο νεαρός φέρεται να χρησιμοποιούσε ένα κουζινομάχερο, μια μια ηλεκτρική κιθάρα και ένα φούρνο μικροκυμάτων για να σκοτώσει τον Christopher Paquin.
Οι δύο νεαροί είχαν καταναλώσει μεγάλη
ποσότητα αλκοόλ. Όταν ρωτήθηκε ο δράστης για την πράξη του, είπε στους αστυνομικούς ότι ο φίλος του είχε αρχίσει να μεταμορφώνεται σε ζόμπι και προσπάθησε να τον δαγκώσει.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις γειτόνων που κατήγγειλαν ότι ο 23χρονος έτρεχε γύρω από το συγκρότημα στο οποίο μένει, απειλώντας τον κόσμο με ένα μαχαίρι. Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί, δύο άνδρες είχαν καταφέρει να τον ακινητοποιήσουν.

"Ποτέ δεν έχω δει ή ακούσει κάτι τέτοιο", δήλωσε ο ντετέκτιβ Moses Marquez ο οποίος πρόσθεσε: «Η σκηνή ήταν αρκετά φρικιαστική και η ομολογία του ήταν περίεργη”.

Σύμφωνα με την αρχική έρευνα ο Perry που είναι και πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε ιστορικό ψυχικής νόσου.

ΠΗΓΗ: abc.net.au

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα