Έξι συλλήψεις από την επιχείρηση στη Δυτική Αττική (Βίντεο &Εικόνες)

Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Έξι άτομα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή, συνέλαβαν οι αστυνομικοί κατά την ευρεία επιχείρησή τους σε περιοχές του Ασπροπύργου και του Μενιδίου το πρωί της Παρασκευής.

Δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες πραγματοποίησαν έρευνες σε οκτώ κατοικίες και

προχώρησαν συνολικά στην προσαγωγή δεκαπέντε ατόμων.

Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Βασικός στόχος τους ήταν να εντοπίσουν στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης με κυνηγετικό όπλο σε στελέχη της ΟΠΚΕ, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ενστόλου.

Πηγές της Λεωφόρου Κατεχάκη αναφέρουν ότι οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ θα συνεχιστούν.

Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΑστυνομικές επιχειρήσεις στη Δυτική Αττική: Ρομά δεν είναι οι συμμορίεςΝέα αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική ΑττικήΚαταυλισμοί Ρομά: Αστυνομική επιχείρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξι, Δυτική Αττική Βίντεο Εικόνες,exi, dytiki attiki vinteo eikones