Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε σε επαιτεία Ρουμάνους κωφάλαλους

Κύκλωμα που έφερνε στην Ελλάδα Ρουμάνους κωφάλαλους τους οποίους τους εξανάγκαζε να επαιτούν και να πωλούν αντικείμενα στους δρόμους της Αθήνας εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

Πρωταγωνιστές φέρονται μια Ελληνίδα και τρεις αλλοδαποί (δύο γυναίκες υπήκοοι Ρουμανίας και ένας υπήκοος Συρίας) οι οποίοι συνελήφθησαν σε επιχείρηση της αστυνομίας σε Περιστέρι
και Κολωνό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες φυλάκιζαν τα θύματά τους σε διαμερίσματα στην Αθήνα και σε περίπτωση που δεν τους έφερναν τα κέρδη που επιθυμούσαν τότε τους υπέβαλαν σε βασανιστήρια.

Εις βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της εμπορίας ανθρώπων κατά συναυτουργία, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία αναζητείται άγνωστος αριθμός συνεργών τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και μέσω ιστοσελίδας, όπου καταχωρούσαν αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα και άλλες χώρες, εντόπιζαν κωφάλαλα άτομα και κανόνιζαν τη μεταφορά τους στην Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα