Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Για πρώτη φορά μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου, οι ηγέτες Γερμανίας και Γαλλίας εμφανίζονται από κοινού

ΕΚ- Σύνοδος Ολομέλειας -Σημερινή κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλώσεις του κ. François Hollande, Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας και της κ. Angela Merkel, Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Ο Γάλλος πρόεδρος François Hollande και η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel, παρευρέθηκαν χθες το απόγευμα στην Ολομέλεια του ΕΚ στο Στρασβούργο προκειμένου να συζητήσουν με τους ευρωβουλευτές την τρέχουσα κατάσταση,
τις προκλήσεις και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΕΕ. Πρόκειται για την πρώτη κοινή εμφάνιση των ηγετών της Γαλλίας και της Γερμανίας στο ΕΚ, από το Νοέμβριο του 1989, όταν ο τότε πρόεδρος Μιτεράν και ο Καγκελάριος Κολ, συζήτησαν για το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα