Ευέλικτη πολιτική επανέκδοσης εισιτηρίων από τη Lufthansa

Όλα έχουν αλλάξει στον αεροπορικό τομέα, λόγω των μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι Lufthansa, SWISS, AustrianAirlines, BrusselsAirlines και AirDolomiti, αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν πιο ευέλικτες επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων. Η νέα διευρυμένη πολιτική

απαλλαγής από χρέωση επανέκδοσης, θα εφαρμοστεί τόσο σε υπάρχουσες όσο και σε μελλοντικές εκδόσεις εισιτηρίων σε όλο τον κόσμο.

Με άμεση ισχύ, έως τις 31 Μαρτίου 2020, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου θα άρουν τις χρεώσεις επανέκδοσης εισιτηρίων, που θα εκδοθούν για όλες τις πτήσεις σε όλο τον κόσμο και θα προσφέρουν μια επανέκδοση δωρεάν, ανεξάρτητα από την κατάσταση της πτήσης που εκδόθηκε αρχικά. Οι επιβάτες μπορούν στο μέλλον να επανεκδίδουν τα εισιτήρια με νέα ημερομηνία έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020, χωρίς κάποια χρέωση.

Η νέα πολιτική, για υπάρχουσες κρατήσεις, θα εφαρμοστεί παγκόσμια για όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί πριν τις 5 Μαρτίου και με ημερομηνία ταξιδιού έως και τις 30 Απριλίου 2020. Οι επιβάτες μπορούν να επανεκδίδουν τα εισιτήριά τους με νέα ημερομηνία έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020, χωρίς καμία χρέωση, ανεξάρτητα από την κατάσταση της πτήσης που εκδόθηκε αρχικά.

Πάντως, τα αεροδρόμια αναχώρησης και προορισμού πρέπει να είναι ίδια. Αν ο αρχικός ναύλος δεν είναι πλέον διαθέσιμος, θα πρέπει να πληρωθεί η διαφορά και η επανέκδοση πρέπει να γίνει πριν από την αρχική ημερομηνία ταξιδιού.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... H «επιχείρηση» που άνθισε λόγω κορονοϊού: Στην αρχή τους χλεύαζαν, τώρα ζητούν τη βοήθειά τους Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας: 30 συγκλονιστικές φωτογραφίες κοριτσιών που πηγαίνουν στο σχολείο απ΄όλο τον κόσμο Κορονοϊός: Εν αναμονή αποφάσεων για το κλείσιμο σχολείων και μέτρα σε χώρους δημοσίων συναθροίσεων
Keywords
Τυχαία Θέματα