Ερμιονίδα: Συνέλαβαν αρχιμανδρίτη που έστειλε άσεμνο βίντεο σε ανήλικο

Έναν 35χρονο ιερέα συνέλαβαν το απόγευμα τής Παρασκευής σε περιοχή της Ερμιονίδας τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου με την κατηγορία της προβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Πρόκειται για Αρχιμανδρίτη της περιοχής, η οποία ανήκει στη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών κ Αιγίνης.

Ο αρχιμανδρίτης οδηγήθηκε στις 3.00, μετά το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, ενώπιον του ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου,

στις 12.30μμ. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

O ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 13χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Προηγήθηκε καταγγελία 52χρονου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του οποίου ο 13χρονος γιος του έλαβε στην εφαρμογή «messenger» βίντεο από τον λογαριασμό του ιερέα, με τον οποίο διατηρούν πνευματική σχέση, με άσεμνο περιεχόμενο.

Στο βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, απεικονίζεται ένας άνδρας, γυμνός από τη μέση και κάτω, να απευθύνεται στον 13χρονο και να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις. Από τον ήχο του βίντεο πατέρας και γιος αναγνώρισαν τη φωνή του ιερέα και προχώρησαν στην καταγγελία σε βάρος του.

Κατά τις έρευνες στο σπίτι του 35χρονος κληρικού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα, έναν φορητό και έναν σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης αναφέροντας μάλιστα και το όνομα του ιερέα. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η Ιερά Μητρόπολις Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης ανακοινώνει ότι ό Αρχιμανδρίτης κληρικός τής καθ’ `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας.

Την ίδια ώρα η αστυνομία διερευνά αν ο ιερέας εμπλέκεται και σε άλλες πράξεις, δεδομένου ότι διδάσκει σε Κατηχητικό σχολείο.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Φρίκη στην Ινδία: Πάνω από 280 οι νεκροί στη σιδηροδρομική τραγωδία (εικόνες- βίντεο)Δι’ ΕυχώνΙταλία: Υπάλληλος καθαριότητας συνέβαλε στην ανακάλυψη σπουδαίου αρχαιολογικού θησαυρού
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερμιονίδα, Συνέλαβαν,ermionida, synelavan