Ερασιτεχνικό βίντεο με τον νεκρό ρώσο πιλότο (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Νεκρός εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο πιλότους του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους που κατερρίφθη από το τουρκικό F16, σύμφωνα με τον ιστότοπο conflict news, ο οποίος ανήρτησε στο twitter βίντεο αυτόπτη μάρτυρα.

Russian Jet Shootdown

- 1 Su-24 shot down by #Turkey
- 2 pilots ejected
- 1 found dead by rebels
- TU claims airspace violation, RU deny

Conflict News (@Conflicts) November 24, 2015

Το βίντεο ανέβηκε στο λογαριασμό Twitter του @anasanas84

هذا هو الطيار #الروسي تحت اقدام مجاهدي جبل التركمان بريف اللاذقية
#سوريا
#روسيا
#اسقاط_حربية_روسية pic.twitter.com/sa8iBuCovN

— الاعلامي انس معراوي (@anasanas84) November 24, 2015

Στις εικόνες φαίνεται ένας αιμόφυρτος άνδρας με στρατιωτική στολή να κείτεται στο έδαφος και να περιστοιχίζεται από μαχητές οι οποίοι φωνάζουν "Ο Θεός είναι μεγάλος".

Το βίντεο εστάλη στο Πρακτορείο Reuters από συριακή ανταρτική αντικαθεστωτική ομάδα που δρα στην βορειο-δυτική Συρία, όπου επιχειρούν οργανώσεις όπως ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός και όπου δεν υπάρχει παρουσία μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Ενας αξιωματούχος τη οργάνωσης, που δεν κατονομάζεται για λόγους ασφαλείας, δήλωσε στο Reuters ότι ο πιλότος είναι νεκρός. Δεν έκανε καμία αναφορά στην τύχη του δεύτερου ρώσου πιλότου. Η γνησιότητα του βίντεο ελέγχεται.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα