Επιστροφή στα 70's για καλό σκοπό

Είτε τα ζήσατε είτε όχι, τα 70′s ήταν καταπληκτικά! Πάρτυ, ξέφρενος χορός, ανεμελιά. Αν αναπολείτε σας έχουμε καλά νέα καθώς έστω και για μια ημέρα μπορείτε να αναβιώσετε αυτή τη θρυλική εποχή και να θυμηθείτε τα πρώτα σας πάρτυ ή για τους νεώτερους να αποκτήσουν μια αίσθηση της ανεμελιάς εκείνης της περιόδου και όλα αυτά για καλό σκοπό.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline Hellas, υπό την Προεδρία του Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα,

θα πραγματοποιήσει για τρίτη συνεχή χρονιά το επιτυχημένο χορευτικό αποκριάτικο δείπνο με θέμα «Το Πρώτο μας Πάρτυ» και την εποχή των 70’s, την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ιδρύτριας του Lifeline και σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση των μονάδων εντατικής θεραπείας νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το concept management και διακόσμηση έχουν γίνει από την Έμη Τρικάρδου και την Artemide και φυσικά θα υπάρχει μουσική, πολύς χορός και εννοείται πλούσια δώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα