Εγγονός Ρώσου ολιγάρχη βιντεοσκοπεί γυναίκες να καθαρίσουν το αυτοκίνητό του, φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους με αντάλλαγμα το χρήμα

Διχάζει τους χρήστες του διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει τον κακομαθημένο εγγονό ενός Ρώσου ολιγάρχη να πείθει γυναίκες που συναντά τυχαία στο δρόμο, να γδυθούν και να καθαρίσουν το αυτοκίνητό του, φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους.

Ο λόγος για τον Grisha Mamurin- γνωστός επίσης και ως Gregory Goldsheid ο οποίος μαζί με έναν φίλο του Mulat, προσεγγίζουν στο δρόμο τυχαίες ανυποψίαστες γυναίκες τις οποίες πείθουν ότι ο Mulat είναι τραγουδιστής που χρειάζεται περισσότερο υλικό για ένα μουσικό βίντεο.

Για το σκοπό αυτό, παζαρεύει με τις γυναίκες το χρηματικό ποσό των 15.000 έως 35.000 ρουβλιών για να γδυθούν και να πλένουν το αυτοκίνητό του, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, ενώ ηχεία παίζουν δίπλα τους, δυνατήμουσική.

Ο Gregory είναι εγγονός του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Gregory Neklyudov, Grisha.

Σε προηγούμενο βίντεο πρόσφερε 10 χιλιάδες ρούβλια σε άστεγους ανθρώπους για να πιουν τα ούρα του και να γδυθούν στο κέντρο της Μόσχας, ενώ σε ένα δεύτερο συμφώνησε με μια κοπέλα να του γλείψει τη σόλα της μπότας του, από το ένα άκρο μέχρι το άλλο, για το ίδιο ποσό.

Ο νεαρός ανεβάζει τα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα