Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: 40χρονη μαχαίρωσε τον σύντροφό της στον λαιμό

Φωτογραφία αρχείου

Επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με θύμα άνδρα που μαχαιρώθηκε στον λαιμό από τη σύντροφό του έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretapost στις 7 περίπου το απόγευμα σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου ένα ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει έντονα. Πάνω στον καυγά η 40χρονη γυναίκα, από την Βουλγαρία, πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε στο λαιμό τον

50χρονο σύντροφό της.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 40χρονη και την Κυριακή την οδήγησαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναμένεται, μετά την αναβολή που πήρε, να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Cretalive, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε συχνά καυγάδες και η σχέση τους ήταν προβληματική.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Ντέιβιντ Φούλερ: Ο νεκρόφιλος δολοφόνος που κακοποίησε σεξουαλικά 101 πτώματα νεκροτομείαΝα αφήσω ή όχι την σύζυγό μου για την άλλη γυναίκα που ερωτεύτηκα τρελάΗ Καρυοφυλλιά Καραμπέτη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας
Keywords
Τυχαία Θέματα