Εμβολιάστηκε ο Ερντογάν

Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, έκανε το εμβόλιο κατά της νόσου Covid-19, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου επιτυχημένου προγράμματος εμβολιασμού, 254 χιλιάδες εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου μέχρι στιγμής. Εμβολιάστηκα μαζί τους.

Ας ελπίσουμε ότι θα εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Καλή τύχη», έγραψε ο Ερντογάν στον επίσημο λογαριαμό του στο Twitter.

Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım.

İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. pic.twitter.com/6xvPr8NX9q

Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) January 14, 2021

Όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο Tύπου του AKP, Ομέρ Τσελίκ, στόχος του Ερντογάν είναι να καθησυχάσει κάθε αμφιβολία των πολιτών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Η Τουρκία άρχισε να χορηγεί το εμβόλιο, που ανέπτυξε η κινεζική Sinovac, σε υγειονομικούς σήμερα, στο πλαίσιο της πανεθνικής εκστρατείας εμβολιασμού κατά της Covid-19, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 23.000 ανθρώπους στη χώρα.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ: Κορονοϊός: Λιγότερα κρούσματα, περισσότεροι θάνατοι Γερμανική Οικονομία: Σε ύφεση «με τη βούλα» για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια ECDC: Μοναδική ευρωπαϊκή χώρα με «πράσινες» περιοχές κορονοϊού η Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εμβολιάστηκε, Ερντογάν,emvoliastike, erntogan