Έλον Μασκ: Κορόιδεψε δημοσίως απολυμένο εργαζόμενο του Twitter που πάσχει από μυϊκή δυστροφία

«Συγγνώμη» ζήτησε ο επικεφαλής της Twitter, Έλον Μασκ, σε εργαζόμενο, ο οποίος πάσχει από μυϊκή δυστροφία και έχει κάνει εκστρατεία στην Ισλανδία για καλύτερη πρόσβαση σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Πρόκειται για τον 45χρονο Χέιλι (Χάρολντουρ) Τόρλιφσον σε διευθυντική θέση για σχεδιασμό προϊόντων για το Twitter, ο οποίος δήλωσε στο BBC ότι «άνοιξε τον υπολογιστή του πριν

από εννέα ημέρες και είδε την οθόνη γκρίζα και κλειδωμένη από την πρόσβαση στο Twitter, ενώ κανείς δεν του απαντούσε εάν παραμένει ή όχι υπάλληλος του ’Ελον Μασκ».

It’s been a hard year in many ways. Many ups and downs.

But on a positive note I was awarded/voted Person of the Year by four of the main networks, programs and publications in Iceland.

Which to a shy and awkward kid feels a bit strange but also quite nice.

Happy new year! pic.twitter.com/1c9kytL4I9

— Halli (@iamharaldur) December 31, 2022

«Τι δουλειά κάνετε;» τον ρώτησε ο Έλον Μασκ, όταν τελικά ο εργαζόμενος απευθύνθηκε στον ίδιο ρωτώντας εάν έχει απολυθεί.

Ο δισεκατομμυριούχος έγραψε ανάρτηση με την οποία τον αποκαλούσε ως τον «χειρότερο». Στη συνέχεια το διέγραψε. Λίγες ώρες αργότερα του ζήτησε συγγνώμη, ενώ φάνηκε να του δίνει πίσω και τη δουλειά του.

I would like to apologize to Halli for my misunderstanding of his situation. It was based on things I was told that were untrue or, in some cases, true, but not meaningful.

He is considering remaining at Twitter.

— Elon Musk (@elonmusk) March 7, 2023

Πηγή: ΕΡΤ News

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΒίντεο: Κοάλα μπαίνει σε βενζινάδικο αναζητώντας μία αγκαλιά αλλά μάταιαΧάρι &Μέγκαν: Βάφτισαν την κόρη τους Λίλιμπετ και κανένας από την βασιλική οικογένεια δεν ήρθεΚάιλ Γουόκερ: Κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε δύο κοπέλες σε μπαρ του Μάντσεστερ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλον Μασκ, Κορόιδεψε, Twitter,elon mask, koroidepse, Twitter