Έλλειψη σε πατάτες προκάτ πλήττει αλυσίδα γρήγορου φαγητού στη Ρωσία

French fries as a background

Ορισμένα εστιατόρια της αλυσίδας γρήγορου φαγητού «Tasty and that’s it», που άνοιξε πρόσφατα, αντικαθιστώντας τα McDonald’s στη Ρωσία, θα σταματήσουν προσωρινά να σερβίρουν πατάτες, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Η έλλειψη της σωστής ποικιλίας πατάτας σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα πρέπει να βρουν ένα διαφορετικό συνοδευτικό για τα μπέργκερ τους. H εταιρεία

αναμένει να εντάξει ξανά τις τηγανητές πατάτες στο μενού το φθινόπωρο.

Τα McDonald’s αποχώρησαν από τη Ρωσία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εισβολή στην Ουκρανία. Ο αμερικανικός κολοσσός πούλησε τα εστιατόριά του σε έναν Ρώσο επιχειρηματία και τον Ιούνιο πολλά από τα καταστήματα άνοιξαν ξανά με το όνομα «Tasty and that’s it». Ωστόσο, ένα μήνα μετά το άνοιγμα, ένα από τα βασικά στοιχεία του μενού είναι σε έλλειψη.

Παρ’όλα αυτά, το υπουργείο Γεωργίας της Ρωσίας προσπάθησε να υποτιμήσει τυχόν ανησυχίες σχετικά με την έλλειψη πατάτας.

«Η ρωσική αγορά τροφοδοτείται πλήρως με πατάτες, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργασμένων. Επιπλέον, φθάνουν ήδη καλλιέργειες από τη νέα συγκομιδή, γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο έλλειψης»

Πηγή:bbc.com

Πριν φύγετε...Η απειλή του μεγαλο-ρωσικού επεκτατισμούΓια παγκόσμια έλλειψη ρεβιθιών προειδοποιούν οι καλλιεργητέςΙαπωνία: Πένθος και μούδιασμα από τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού Αμπε
Keywords
Τυχαία Θέματα