Ελεύθερος ο φίλος του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Χαλάνδρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ελεύθερος αφέθηκε ο 19χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι με θύμα ένα 18χρονο.

Σε βάρος του νεαρού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο αλλού ανθρώπου. Στον κατηγορούμενο μετά την απολογία του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης οδήγησης και της υποχρεωτικής εμφάνισης

δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως είχε γράψει το dikastiko.gr, το 18χρονο θύμα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ όταν έγινε η μοιραία σύγκρουση με το δέντρο δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», «ξαφνικά ακούσαμε ένα σπινιάρισμα στα 50 με 100 μέτρα τουλάχιστον και ένα “μπαμ” σαν βόμβα».

Ο ίδιος συνεχίζοντας την περιγραφή, τόνισε ότι «είδαμε το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο, το παιδί με το κεφάλι κάτω. Πήγε κάποιος που γνωρίζει και είδε ότι το παιδί δεν είχε σφυγμό. Καταλάβαμε από την αρχή ότι είχε φύγει από τη ζωή».

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΧαλάνδρι: Κόντρα θανάτου, χωρίς δίπλωμα ο νεκρός οδηγόςΈκρηξη στην πολυκατοικία στο Χαλάνδρι όπου διαμένει ο διοικητής της Κρατικής ΑσφάλειαςΕντόπισαν το βασικό κρησφύγετο των απαγωγέων στο Χαλάνδρι
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελεύθερος, 18χρονου, Χαλάνδρι,eleftheros, 18chronou, chalandri