Ελεύθεροι οι μαθητές που μαχαίρωσαν 15χρονο συμμαθητή τους σε σχολείο στον Κορυδαλλό

Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον Εισαγγελέα οι τρεις μαθητές που κατηγορούνται για επίθεση με σουγιά κατά 15χρονου συμμαθητή τους στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Κορυδαλλού.

Το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον τρίτο μαθητή, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό. Πρόκειται για έναν 15χρονο, ο οποίος μαζί με δύο συμμαθητές του, 17 και 19 ετών, βρέθηκαν για πρώτη φορά σε κρατητήριο.

Οι τρεις μαθητές τσακώθηκαν στο προαύλιο του σχολείου κατά τη διάρκεια
του διαλείμματος με 15χρονο και έφτασαν στο σημείο να τον μαχαιρώσουν στα πόδια. Το θύμα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι και να λήξει το συμβάν πριν πάρει τραγικές διαστάσεις. Το τραύμα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, επιδερμικό και ο μαθητής είναι καλά στην υγεία του.

«Οι τρεις είχαν τσακωθεί λίγο πριν με τον 15χρονο για προσωπικές διαφορές. Πρόκειται για έναν τσακωμό που συνηθίζεται να συμβαίνει ανάμεσα σε αγόρια στο σχολείο. Το παιδί δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ήρθε η μητέρα του να το πάρει, η οποία μας ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να προσφύγει δικαστικά κατά των δραστών. Δεν θέλει να δώσει έκταση στο γεγονός. Ο Εισαγγελέας, πάντως, έχει διατάξει ιατροδικαστική εξέταση για τις συνθήκες του μαχαιρώματος», λέει αξιωματικός της Αστυνομίας.

Πηγές από το Επαγγελματικό Λύκειο, το οποίο αριθμεί περίπου 600 μαθητές, περιγράφουν το θύμα ως ένα ήσυχο παιδί που δεν είχε απασχολήσει ποτέ με τη συμπεριφορά του. Στο συγκεκριμένο σχολείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχουν καταγραφεί στο παρελθόν περιστατικά bullying. Η διεύθυνση ενημέρωσε την Τρίτη το οικογενειακό περιβάλλον των δραστών για το περιστατικό, ενώ αναμένεται να επιβληθούν στους τρεις μαθητές κυρώσεις.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα