Εκπομπή στην τηλεόραση αποκτά η Αστυνομία: Από τον «μπλε φίλο» στην «μπλε tv»

Τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση αποκτά η Αστυνομία. Οι προσπάθειες ετών αρκετών συνδικαλιστικών ενώσεων της ΕΛ.ΑΣ. ευοδώνονται, καθώς όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ξεκινά εβδομαδιαία εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra Channel».

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο οποίος δήλωσε ότι: «Συναδέλφισσες και συνάδελφοι είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι πετύχαμε μια σημαντική συμφωνία
με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Kontra channel. H Ομοσπονδία μας και κατ” επέκταση η Ελληνική Αστυνομία θα έχει κάθε Σάββατο μια ωριαία τηλεοπτική εκπομπή, Η φωνή της ΠΟΑΣΥ αναβαθμίζεται δυνατά και τηλεοπτικά».

Στο παρελθόν έχουν γίνει και άλλες προσπάθειες προκειμένου η Αστυνομία να αποκτήσει βήμα έκφρασης, χωρίς όμως να καρποφορήσουν.

Ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του προκειμένου η Αστυνομία να αποκτήσει το δικό της ραδιόφωνο –που θα ονομαζόταν «μπλε φίλος»- αλλά η αποχώρησή του από τη λεωφόρο Κατεχάκη δεν του επέτρεψε να υλοποιήσει τα σχέδιά του.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα