Εκλεψαν το ποδήλατο από το κορίτσι με το χούλα - χουπ του Banksy

Το μισοδιαλυμένο ποδήλατο που ήταν δεμένο με αλυσίδα σε έναν στύλο πλάι στο στένσιλ του Banksy, το οποίο απεικονίζει ένα μικρό κορίτσι να κάνει χούλα - χουπ, καθώς αποτελούσε μέρος της τοιχογραφίας, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς προκαλώντας απογοήτευση στους κατοίκους του Νότιγχαμ, όπου βρίσκεται.

Η τοιχογραφία έκανε την εμφάνιση της στις 13 Οκτωβρίου και λίγο αργότερα, ο αινιγματικός καλλιτέχνης επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησης στο instagram

ότι πρόκειται για δικό του έργο.

View this post on Instagram

A post shared by Banksy (@banksy)

Το ποδήλατο, που είναι στραπατσαρισμένο και του λείπει η πίσω ρόδα, πιθανώς εκλάπη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Την κλοπή ανακάλυψε το πρωί της Κυριακής η Τρέισι Τζέιν. «Είναι κρίμα να το έχει πάρει κάποιος και να έχει δείξει τέτοια ασέβεια όχι μόνο προς τον Banksy, αλλά και προς την πόλη του Νότιγχαμ», είπε η Τζέιν.

Προσπαθώντας να προστατέψει το έργο, το οποίο δύο φορές είχε γίνει στόχος αγνώστων με σπρέι, το δημοτικό συμβούλιο είχε τοποθετήσει πάνω στον τοίχο διαφανές πλαστικό.

Πηγή: Guardian

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... American Music Awards: Το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ και η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ Απευθείας από την Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου: «Η κυρία του Μαξίμ» σε live streaming Έργο του Banksy εμπνευσμένο από τον Μονέ πωλήθηκε σε δημοπρασία 8,3 εκατ. - Η μάχη των 9 λεπτών
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλεψαν, Banksy,eklepsan, Banksy