Έκλεισε και ανακοινώνεται ο Μήτογλου

Παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι σύντομα ο Ντίνος Μήτογλου. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ουσιαστικά σε όλα και απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ αναμένεται έτσι να ενισχύσει τους "πράσινους" κάτω από τα καλάθια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση ακόμα και σήμερα! Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, ο Μήτογλου θα υπογράψει συμβόλαιο 3+1 χρόνων, γεγονός το οποίο
είχε αποκαλύψει το Sport24 Radio 103,3 πριν από λίγες ημέρες, ενώ, όπως γίνεται σαφές, ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο, που δεν ήταν άλλο από τον Άρη, ο οποίος είχε καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ ένα συμβόλαιο (πιστή αντιγραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού που είχε με τον παίκτη, από το προηγούμενο καλοκαίρι), ο οποίο ήταν υπογεγραμμένο μονομερώς.

Με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός προσθέτει έναν παίκτη σε καλή ηλικία και, το κυριότερο, Έλληνα, ενισχύοντας τον γηγενή "κορμό" του. Παράλληλα, ελπίζει ότι βρήκε και τον - σε βάθος χρόνου βέβαια - αντικαταστάτη του Αντώνη Φώτση, αφού οι δυο τους έχουν μερικά ίδια στοιχεία στο παιχνίδι τους, με κυριότερο να είναι το καλό περιφερειακό σουτ. Με την απόκτησή του, δε, "έκλεισε" και η γραμμή ψηλών του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, η οποία θα στελεχωθεί από τους Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ, Κένι Γκάμπριελ, Ίαν Βουγιούκα, Ζακ Όγκαστ και Μήτογλου.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μήτογλου είχε 8.9 πόντους και 6.1 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.1% στα σουτ, 33.3% στα τρίποντα και 79.2% στις βολές σε 24.6 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα του Wake Forest στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Πηγή: Sport24
Keywords
Τυχαία Θέματα