«Είσαι όμορφος! Αχ αγόρι μου»: Γυναίκα εξέφρασε τον θαυμασμό της στον Τσίπρα

Με ιδιαίτερη θέρμη εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Αλέξη Τσίπρα μια γυναίκα που παρακολουθούσε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Κερατσινίου σήμερα, Σάββατο.

Η γυναίκα, την οποία κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ, διέκοψε τον κ. Τσίπρα, φωνάζοντας: «αχ, αγόρι μου!». Λίγες στιγμές πριν η γυναίκα ακούστηκε να απευθύνεται στον πρωθυπουργό,
λέγοντάς του «Είσαι όμορφος».

Ο κ. Τσίπρας είχε επισκεφτεί το δημαρχείο, όπου συνομίλησε με τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο για την αξιοποίηση του χώρου των λιπασμάτων. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης και ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.

«Υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά. Δίνουμε ανάσα πνοής στο παραλιακό μέτωπο», είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από το δημαρχείο, λίγες στιγμές πριν τον διακόψει η γυναίκα που θέλησε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα