Ειδομένη: Πέθανε ο Σύριος πρόσφυγας που τραυματίσθηκε από όχημα της αστυνομίας. Φόβοι για επεισόδια. Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ

Πέθανε ο Σύριος πρόσφυγας που είχε τραυματισθεί σοβαρά στο κεφάλι από όχημα της αστυνομίας στην Ειδομένη τη Δευτέρα που μας πέρασε.

Ο 40χρονος πρόσφυγας είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

Με την γνωστοποίηση του θανάτου του η αστυνομία αυξάνει θέτει σε επιφυλακή τις δυνάμεις της στην Ειδομένη υπό το φόβο ξεσπάσματος επεισοδίων.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα που τραυματίσθηκε ο Σύριος στο σημείο επικράτησε ένταση με ομάδες
μεταναστών και προσφύγων να επιτίθενται στο βανάκι της αστυνομίας προκαλώντας του σοβαρές ζημιές.

Προ ημερών η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως το τροχαίο ατύχημα, δυστύχημα πλέον, οφείλεται σε τυχαίο γεγονός.

Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο, για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Κιλκίς, το οποίο διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, ο Σύρος, όπως προκύπτει από κατάθεση συγγενικού προσώπου του, ήταν σκυμμένος έξω από τη σκηνή που διαμένει με την οικογένειά του, ξαφνικά σηκώθηκε απότομα και έπεσε προς τα πίσω, προφανώς, χάνοντας τις αισθήσεις του. Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, εκείνη τη στιγμή περνούσε ένα αστυνομικό βαν, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός και πάνω σε αυτό χτύπησε ο πρόσφυγας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέφερε ότι δεν είδε τίποτα και απλώς άκουσε έναν θόρυβο. Ο Σύρος φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, ενώ θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος θα διερευνήσει, από την πλευρά του, τις συνθήκες τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΛ.ΑΣ. για τον τραυματισμό του Σύριου πρόσφυγα στην Ειδομένη

Αστυνομικό όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά πρόσφυγα στην Ειδομένη. Τεταμένο το κλίμα

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα